İngilizce orijinal ekiplerimizin bir adım önüne geçin

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye’de ve dünyada hem bilim dili olarak hem de konuşma dili olarak genellikle İngilizce tercih edilir. İngilizce evrensel bir dildir. O yüzden hem uluslararası şirketlerde çalışmak isteyen bireyler hem de İngilizce konusunda eğitim almak isteyen ve Master doktora düşünen bireyler İngilizceyi konuşma seviyesinde ilerletmek zorundadır. Ülkemizde her ne kadar ilkokul seviyesinde hatta okul öncesi eğitim seviyesinde dahi İngilizce eğitime verilse de bu her zaman yeterli olmamaktadır. İlkokulda ve hatta okul öncesi eğitimde İngilizce kelimeleri ve İngilizce olan bireyler olmasına rağmen hala bu bireyler iş yaşamında ve eğitim yaşamında aktif ve verimli bir şekilde İngilizce konuşamamaktadır. İngilizce konuşamamak ise onların sunumlarda eğitimler de ya da çevrelerde rakiplerinden daha geride kalmalarına ve herkesten fazla ekstra çaba sarf etmek zorunda olmalarına neden olur. İngilizce Her yaşta gerekli Özen ve doğru eğitim sistemi sergilendiği sürece öğrenilebilecek oldukça kolay bir dildir. Fakat test çözme mantığı ile ya da okullardaki sınavlar için İngilizce öğrenmek akıcı bir şekilde konuşmak için yeterli olmaz.

En iyi İngilizce öğrenme deneyimi için Speechify

Speechify bireylere kaliteli İngilizce öğretmek ve İngilizce konuşma becerilerini geliştirmek için oluşturulmuş bir İngilizce konuşma kursu ve eğitim faaliyetidir. Buradaki faaliyetler esnasında bireyler birebir İngilizce eğitmenlerle uygun fiyatlarla İngilizce becerilerini geliştirmek için konuşma pratikleri yaparlar. Uygulamanın en güzel avantajlarından birisi ise kişilerin diledikleri saatte diledikleri halde İngilizce pratiği yapabilme fırsatının olmasıdır. Bu sayede bireyler okulda kazanamadıkları İngilizce konuşma ve akıcı bir İngilizce anlatıma sahip olma becerilerini kazanabilmektedir. Ülkemizde ne yazık ki eğitim sistemimiz bir evde ve İngilizce kolay konuşabilme ve akıcı bir şekilde derdini anlatabilme imkanı ve olanağı sağlayamamaktadır. Speechify sayesinde bireyler akıcı bir şekilde İngilizce öğrenebilmek de yeni insanlarla tanışabilmekte ve hem eğitim yaşamında hem de günlük yaşamında kullanabileceği önemli bir dili hayatına kazandırılmış olmaktadır.

Speechify her zaman yanınızda

Bilindiği gibi içinde bulunduğumuz çağ dijital çağ olarak ifade edilmektedir. Ve bu çağda dersliklerde sabit bir biçimde öğrenme imkanları geride kalmıştır. Tabletlerin telefonların ve bilgisayarların hayatımıza girmesi ile birlikte kişiler diledikleri an diledikleri yerden öğrenme becerilerini geliştirebileceklerdir. Bu nedenle de artık eğitim faaliyetleri yürüten kuruluşlarında dijital platformlar aracılığıyla kendini geliştirmeleri ve bu platformlarda eğitim imkanı sunmaları dünyanın ve Türkiye’nin her yerine ulaşmaları açısından büyük avantaj olacaktır. İşte Speechify bir telefon kadar yakın olduğu katılımcılarına diledikleri saatte diledikleri yerde İngilizce öğrenebilmeleri imkanı sunmaktadır. Özel ders mantığı ile hareket eden bir eğitim politikası güden Speechify, evrensel bir dil olan İngilizce öğrenerek bireylerin eğitim ve kariyer yaşamlarına katkı sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle binlerce katılımcısı olan Speechify her geçen gün kendini yenileyerek geliştirmektedir.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!