İPANA VE MİGROS’UN DESTEKLERİYLE GENÇLER MÜZİKLE BULUŞUYOR

P&G’nin sevilen markası İpana’nın Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve 68 yıldır perakende sektörüne öncülük eden Migros iş birliğiyle “Gülüşün Ses Getirsin” sloganıyla hayata geçirdiği kampanyada ilk sonuç alındı. Migros mağazalarından satın alınan her İpana ürünü için yapılan katkılarla belirlenen liselerde müzik sınıfları açılmasını hedefleyen kampanya kapsamında ilk olarak İstanbul’daki Beykoz’da bir lisede müzik sınıfı açıldı. Açılışa gençlerin gözde müzisyeni Evrencan Gündüz de katılarak şarkılarıyla keyifli bir atmosfer oluşturdu.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

P&G’nin bembeyaz dişler için en çok kullanılan markası İpana, sivil toplum kuruluşlarıyla birlikte yürüttüğü uzun soluklu sosyal sorumluluk projeleriyle toplumsal fayda yaratmaya ve gençlere destek vermeye devam ediyor. Son olarak “Gülüşün Ses Getirsin” sloganını kullanarak Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) ve sosyal sorumluluk alanındaki çalışmalarıyla her zaman doğanın ve tüketicinin yanında olan Migros iş birliğinde yürütülen yeni kampanyası ile gençlerin hayatına dokunmayı başardı. Kampanya kapsamında 15 Mayıs 2022 tarihine kadar Migros mağazalarından satın alınan her İpana ürünü için yapılan katkıyla belirlenen liselere müzik enstrümanları alınması ve müzik sınıfları kurulması için destek verildi. Yapılan katkılarla ilk olarak İstanbul Beykoz’daki bir lisede bir müzik sınıfı açıldı.

7 Haziran Salı günü yapılan açılışa İpana Dijital Ticaret ve Ağız Bakımı Ticari Operasyonlar Başkanı Burak Akkiriş, Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman ve TOG Genel Müdürü Ayşe Kırımlı yanı sıra genç müzisyen Evrencan Gündüz katıldı. Önümüzdeki günlerde diğer liselerde de müzik sınıflarının açılışı yapılacak.

Müzik sınıfının açılışında konuşan İpana Ağız Bakım Kategorisi Pazarlama Direktörü Umut Kurttaş şunları söyledi:

“Ağız ve diş sağlığı konusunda tüketicinin bembeyaz gülümsemesine katkıda bulunan bir marka olarak işimizi en iyi şekilde yaparken sosyal sorumluluklarımızı da ihmal etmiyor, bunları yerine getirmeye öncelik veriyoruz. Bugün ülkemizin geleceği açısından en önemli konuların başında gençliğin desteklenmesi geliyor. Müziğin gençlerin gelişiminde oynadığı önemli rolü göz önüne alarak bu kampanyayı hayata geçirdik. Bugün Beykoz’da bulunan lisenin müzik sınıfının açılışı nedeni ile bir araya gelmenin heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Belirlenen diğer liselerindeki müzik sınıflarının da hızla açılması için yoğun bir şekilde çalışıyoruz.”

Migros Ticaret A.Ş. Hızlı Tüketim Ürünleri Pazarlama Direktörü Aysun Zaman, “Migros olarak, Türkiye’nin 81 ilindeki mağazalarımız, online operasyonlarımızın yanı sıra çalışanlarımız, üreticilerimiz ve tedarikçilerimiz ile bir perakende markası olmaktan çok daha öte bir konumdayız. İyi Gelecek planımız çerçevesinde daha iyi bir gezegen ve güçlü bir toplum için dünya çapında başarılara ulaşan sosyal sorumluluk ve farkındalık çalışmaları yürütüyor; paydaşlarımızla birlikte eğitim, spor, çevre ve sağlık gibi alanlarda gerçekleştirdiğimiz projelerle etki alanımızı daha da genişletiyoruz.  P&G markalarıyla hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projeleriyle bugüne kadar binlerce insanın hayatına dokunduk, dokunmaya da devam edeceğiz. Gençleri müzikle buluşturacak diğer dersliklerin açılışını heyecanla bekliyoruz.”

TOG Genel Müdürü Ayşe Kırımlı ise şöyle konuştu: TOG olarak 20 yıldır gençleri güçlendirmek, onların dünyayı değiştiren projelerine destek olmak ve onların hayallerine ortak olmak için çalışıyoruz. Çünkü onların dünyayı değiştirecek potansiyelleri, enerjileri ve cesaretleri olduğuna inanıyoruz. Gençler de her yıl gerçekleştirdiği binlerce sosyal sorumluluk projesiyle Türkiye’nin dört bir köşesinde kalplere dokunuyor ve aslında bize yapabileceklerinin yalnızca hayal güçleriyle sınırlı olduğunu gösteriyorlar. Bizim gibi gençlere inanan, onların gücüne ve potansiyeline güvenen İpana ve Migros ile gerçekleştirdiğimiz kampanya kapsamında; müzikle ilgilenen gençleri odağımıza aldık. Hayata geçirdiğimiz kampanya ile müzikle ilgilenen gençleri, hayallerine bir adım daha yaklaştırdığımız için mutluyuz.”

 

Konuşmalardan sonra öğrencilerle sohbet eden Evrencan Gündüz müzik dünyası ve müziğin kendi hayatındaki rolüyle ilgili bilgiler verdi, anekdotlar anlattı ve soruları yanıtladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!