İş Elbiselerinde modern Tarz, Giviu!

Genel olarak iş elbiseleri sektöründe gördüğüm sıradanlığı tamamen ortadan kaldırmayı hedefeleyen, hayatın her noktasında anlamların olması gerektiğine inanan ve her daim buna uygun şekilde hareket eden Giviu markası, bu kısımda da kendi farklılıklarını da çok net bir biçimde yansıtıyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Genel olarak iş elbiseleri sektöründe gördüğüm sıradanlığı tamamen ortadan kaldırmayı hedefeleyen, hayatın her noktasında anlamların olması gerektiğine inanan ve her daim buna uygun şekilde hareket eden Giviu markası, bu kısımda da kendi farklılıklarını da çok net bir biçimde yansıtıyor. Gerek softshell mont olsun gerekse diğer iş elbiseleri her biri için daha şık ve özel tasarımlar var ediyor.

Bu noktada da zaten her birimizin talep ettiği polar mont seçeneklerinde de beklenen yenilikleri çok açık bir şekilde de gösteriyor. İçerisinde bulundurduğu bu farklılıklar ile beraber kurulumundaki temel taşların önemini de hissedebiliyorsunuz. Çünkü Giviu kurulumunun altında kurucu Sevcan Durmak’ın sahip olduğu on beş yılı aşkın tecrübe ve bilgi birikimi yatıyor.

Size Uygun Özverili İle Giviu!

www.giviu.com.tr adresi üzerinden içeriklerine ve ışıltısına bakabileceğiniz Giviu şu anda sektör içerisinde yeniliklere ve yeni adımlara çok uygun adımlar atabiliyor. Bu kapsamda da Sevcan Durmak’ın var olan tecrübesinden de kesinlikle en iyi şekilde yararlanılıyor. Kendisinin önemli markalar içerisinde çalışmış olması ve bu alandaki yeni seçenekleri de çok iyi bir biçimde sektör içerisine sunması, kendi gücünü de net bir biçimde yansıtmasına yardımcı oluyor.

Bakıldığı zaman yenilikleri ve ilerlemeleri de içerisine alan, bunları en hızlı şekilde benimseyip iş elbiselerinde özgün tasarımları ortaya koyan Giviu, bu seçenekleri de en iyi biçimde yansıtıyor.

Aradığımız Standartlara Uyum Sağlayan Bir İsim, Giviu!

Sahip olduğu başarıyı günden güne daha da arttıran Giviu, şu anda Sevcan Durmak önderliğinde tamamen kadın çalışanlar ile beraber ilerleme kaydediyor. Bu sektör içerisinde kadınların emeğini çok net bir biçimde görmemize yardımcı olmasının yanında alanına değer kazandırdıklarını da görebilmemizi sağlıyor.

Her biri yeterince profesyonel olan kadınlarımız ile yürütülen bu iş, Giviu markası aynı zamanda da sürekli şekilde kendini geliştirmeye, eğitmeye de devam ediyor. Böylece sektöründeki zirvede oluşunun da tam anlamıyla hakkını verirken ilerleyen dönemler için konuşmak gerekirse daha da büyük adımları ortaya koyacağını da bilebilmemiz için iyi bir ortam hazırlıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!