‘İspiyoncular’ güldürüyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Yapımcı Erdal Sağlam’ın hazırlayıp sunduğu ve ‘Senin hikayen nedir?’ sloganıyla Youtube’de yayınlanan ‘İspiyoncular’ adlı program büyük ilgi görüyor. Kaliteli çekimleriyle ve Sağlam’ın performansıyla göz dolduran ‘İspiyoncular’, hem konuklarına hem de takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Yaklaşık bir yıl önce ilk çekiminin yapıldığı ve 25 bölümü geride bırakan İspiyonculara ilgi her geçen gün artıyor. Çekimleri Mersin’de yapılan ancak Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gelen konukların da yer aldığı programda katılımcılar; önce yaşadıkları komik olayları ardından yakın çevrelerindeki anılarını esprili bir dilde anlatarak ‘ispiyonculuk’ yapıyor. Oldukça neşeli geçen çekimlerdeki hikayeler hem konuklara hem de kanal takipçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

AMAÇ EĞLENMEK

Yapımcı Erdal Sağlam, programla ilgili olarak yaptığı açıklamada; başta gençler olmak üzere toplumun her kesiminden takipçilerle, sürekli kendini geliştiren ve büyüten İspiyoncuların çekimlerine iş stresinden biraz da olsa uzaklaşmak için başladıklarını söyledi. Sağlam, ilk bölümü yayınladıklarında tahmin etmedikleri kadar çok tepki aldıklarını ve bu geri dönüşler sonrasında çekimlere devam etme kararı aldıklarına dikkat çekerek, hazırlık aşamasından stüdyoya davet edilen konukların ağırlanmasına, çekimlerden ulaşım hizmetlerine kadar profesyonel bir ekiple çalıştıklarını ifade etti.

Programdan herhangi bir ekonomik beklentileri olmadığını belirten Sağlam, “Zaten programa katılımlar ücretsiz. Katılmak isteyenler, sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşıyor. Sadece hem stüdyodaki konuklarımızın hem de bizi Youtube kanalımızdan izleyen takipçilerimizin eğlenmesini istiyoruz” dedi.

“TAKİPÇİ SAYIMIZ ARTTIKÇA SORUMLULUĞUMUZ DA ARTIYOR”

Bölümleri yayınladıkça hem konuklardan hem de takipçilerden ilgi görmeye başladıklarının altını çizen Sağlam, şöyle devam etti: “Programla ilgili olumlu, olumsuz birçok yorum aldık ve bir sonraki çekimlerimizde kesinlikle bunları dikkate alarak hareket ettik. Bir süre sonra Mersin dışından da katılımcılar gelmeye başladı. Bazen de ekip olarak biz farklı kentlere giderek çekim yaptık. Şuan 25. bölümün çekimlerini tamamladık, kendi imkanlarımız ile bir şeyler yapmaya çalışıyoruz ve bu işin gerçekten çok zor olduğunu biliyoruz.

Takipçilerimiz arttıkça sorumluluğumuz da her geçen gün artıyor. Programa katılan konukların da bizleri tanıdıktan sonra yapılan olumsuz yorumlara sanki bizden biriymiş gibi cevap vermesi çok hoşumuza gidiyor.”

“HERKES BİR İSPİYONCUDUR”

Mersin’in plakası olan 32+1=33 bölümle sezon sonu yapmayı planladıklarını da aktaran Sağlam, “Her salı saat 19.00’da yeni çekimlerin yer aldığı programımız, https://www.youtube.com/c/İSPİYONCULAR adresinden izlenebilir. Konuk olmak isteyenler de sosyal medya hesaplarımızdan bizlere ulaşabilir.
“Unutmayalım ki dünyada herkes bir ispiyoncudur” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!