İSTANBUL CEVAHİR ÇOCUK KULÜBÜ’NDEN EĞLENCE DOLU ETKİNLİKLER

İstanbul Cevahir’de yıl boyunca devam eden, birbirinden eğlenceli ve yaratıcı çocuk etkinlikleri sunan “Çocuk Kulübü”, Nisan ayında da çocuklara renkli bir dünyanın kapılarını aralıyor.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

2-30 Nisan tarihleri arasında pipet baskıdan yüz boyamaya, karikatür çizimlerinden üç boyutlu çiçek tasarımına, balon süslemeden madalyon yapımına, sihirbazlık gösterilerinden kurabiye süslemeye, dünya bayrakları yapımı ve kolaj atölyelerine kadar çok sayıda aktivite için İstanbul Cevahir, minik misafirlerini bekliyor.

 

Ara tatilde eğlenmek ve sosyalleşmek isteyen çocuklar İstanbul Cevahir Çocuk Kulübü’nde buluşacak.

 

8 Nisan’da başlayıp 17 Nisan’da son bulacak ara tatile özel hazırlanan programda çocuklar karikatüristlerle bir araya gelerek çizimlere ilham olacak, atölyelerde yaratıcılıklarını keşfedecek, balon süsleme ve yüz boyama etkinlikleri ile eğlenecek, sihirbazlık gösterileriyle rengarenk bir dünyaya dahil olacak. İstanbul Cevahir Çocuk Kulübü, okul döneminin stresinden uzaklaşmak ve yaşıtlarıyla buluşmak isteyen çocukları ağırlayacak.

 

Çocukların hayal dünyalarını genişletmek ve keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla, 4-11 yaş grubu ziyaretçiler için hazırlanan tüm etkinlikler, çocuklara özel tasarlanan alanlarda gerçekleştiriliyor. “Çocuklar için eğlencenin yeri ve zamanı” vurgusuyla ortaya konan programlarda, ücretsiz olarak “Yaratıcı Atölyeler”e de yer veriliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!