istegelsin’in taptaze iletişim yolu ile Seda Bakan’lı reklam filmi yayında

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Seda Bakan’lı ve “Akıllı Taze” Cemre Demircan’lı yeni reklam filmi                Türkiye’nin Taptaze Süpermarketi’ni sitcom tadında eğlenceli bir üslupla anlatıyor.

 

Kreatif çalışmalarını M.A.R.K.A.’nın yürüttüğü yeni reklam filminde Güven Kıraç kızı rolündeki Seda Bakan ve “Akıllı Taze” torununu canlandıran genç yetenek Cemre Demircan ile ekran karşısına geçiyor. istegelsin’den sipariş ettiği meyve ve sebzelerin her zaman taptaze geldiğini anlatan Kıraç, kızının Senal marketten aldığı nar ile kendisinin istegelsin’den sipariş ettiği narı kıyaslarken, bu eğlenceli yarışı torunu da büyük bir keyif ve merakla izliyor.

 

Gıdadan teknolojiye binlerce çeşit ürün

 

Süpermarket deneyimini geleneksel market fiyatına online sunan istegelsin’de meyve sebzeden temel gıdalara, teknolojiden tekstile, kırtasiye ve oyuncaktan anne bebek malzemelerine kadar 7 bin çeşit ürün yer alıyor. Ürünler kullanıcılara soğuk zincir bozulmadan, özel araçlarla ulaştırılıyor. istegelsin İstanbul, Kocaeli, Ankara, Bodrum, Eskişehir, İzmir ve Manisa’da hizmet veriyor. Uçtan uca bir süpermarket olarak faaliyet gösteren istegelsin, taze ve soğuk zincir ürünleri hariç, kargoyla taşınabilen binlerce ürünü ise market fiyatına Türkiye’nin 81 ilindeki kullanıcılarına kargo ile ulaştırıyor. istegelsin uygulaması App Store, Huawei Store ve Google Play’den indirilebiliyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!