Janet Jackson ve Eski Koreografı Paula Abdul Katar’da Bir Araya Geldi

Janet Jackson ve Paula Abdul, bu hafta Katar'da bir moda etkinliği için cesur bakışlarla hayrete düşürdü.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Janet Jackson ve Paula Abdul , 26 Ekim Çarşamba günü Katar’da düzenlenen Fashion Trust Arabia Prize Awards’ta yeniden bir araya geldi ve anmak için en şirin fotoğrafları çektirdi! Daily Mail tarafından elde edilen ve burada görülebilen, 56 yaşındaki Janet ve 60 yaşındaki Paula, gösterişli kıyafetleriyle nefes kesici görünüyordu. Rahmetli Michael Jackson’ın küçük kız kardeşi, kum saati figürünü sergilemek için geniş bir kemere sahip İngiliz tasarımcı Alexander McQueen tarafından bedene oturan bir blazer elbise giydiGörünümü siyah botlarla eşleştirdi ve altına özel düğmeli bir bluz giydi.

Bu arada, “Straight Up” hit yapımcısı, baştan sona parıldayan boncuklu, bedene oturan bir fuşya elbisesi giydi. Elbise kalp şeklinde bir yakaya ve sağ omzunda cesur bir organze çiçek bulunan omuzları açık bir tasarıma sahipti. Her iki pop yıldızı da saçlarını topuz yaptı.

Hayranların bildiği gibi, Janet ve eski American Idol yargıcı , Paula’nın Janet’in 1986 albümü Control için koreografisini yaptığı 1980’lere kadar gidiyor . Paula, yıldızın “Son Zamanlarda Benim İçin Ne Yaptın” ve “Kontrol” gibi birkaç müzik videosunun arkasındaydı. Paul, 2014 yılında Rolling Stone ile yaptığı bir röportajda Janet ile albümde çalıştığı zamanı hatırladı ve her ikisinin de hayatlarını değiştirecek bir zaman olduğunu söyledi. “Çok minnettarım çünkü bu gerçekten kariyerim için büyük bir başlangıçtı,” diye fışkırdı. “Janet ile tanıştığımda, A&M Records bana şunları söyledi :onun için önemli bir albüm olacaktı ve demoları dinlemeye başladığımda onunla çalışmaktan gerçekten çok heyecanlandım. Burada onun için gerçekten büyük bir şey yaratma şansım olduğunu hissettim. Çok ilham vericiydi. Jimmy Jam ve Terry Lewis dahiyane bir müzik yazdı ve Janet’in içinde gerçekten önemli bir ses vardı.”

Devam etti, “’Kötü’ kelimesini duymazsınız ve ‘Oh, bu bir dans marşıdır’ deyin. Çok farklı türde bir şarkıydı, ‘Straight Up’ benim için nasıldı: Bu bir sanatçıyı tamamen tanımlayabilirdi ve hem imza hareketler olacak hem de onu sorumlu olarak tanımlayacak bir şey yaratmak istedim.” Paula, 1988’de ilk albümü Forever Your Girl’ü çıkardığında parlama şansını yakaladı . Röportajda atıfta bulunduğu ikonik şarkı olan “Straight Up”ı içeriyordu.

Yeniden bir araya gelme, yetenekli şarkıcıların Janet için özel bir gece için yeniden bir araya gelmesinden üç yıl sonra gerçekleşti: Janet 2019 Koreograf Karnavalı’nda Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü aldığında . Paula sahneye atladı ve ona ödülü vermeden önce “gerçekten tanıtılmaya ihtiyacı olmayan kraliçe” hakkında yürekten bir konuşma yaptı ve ona “hayalindeki işi” ve onunla çalışmak için “hayatının fırsatını” nasıl verdiğini hatırladı. yükselen bir yıldızdı.

Janet, 12 Nisan 2021’de Paula’ya eski bir fotoğrafını paylaşarak mutlu bir doğum günü dilemek için Instagram’a gittiği için hayranlık karşılıklı . Öpüşen bir emoji ile “Bugün sana @paulaabdul gönderiyorum” yazdı. Ne kadar tatlı!

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!