Jawline dolgusu ile Çene Yapınızı Biçimlendirin

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Çene bölgesi, birçok insanın çok fazla özen göstermediği bir bölge. Ancak yüz yapısı incelendiği zaman da görülebileceği üzere çene, yüzün şeklini çok daha etkileyici şekilde ortaya koymayı başarmaktadır. Başta orantısız görünümdeki çene olmak üzere ilerleyen yaş ile beraber çenedeki çizginin kaybolması gibi nedenlerden dolayı bölgedeki görüntü istenilenden daha kötü bir hale ulaşabilecektir. Kimileri makyaj hileleri ile bu bölgedeki görüntüyü düzeltmek istese de bu istekleri ne yazık ki yerine gelmemektedir. Çok daha keskin ve güzel bir çene yapısına sahip olmak isteyen insanlar ise şimdilerde bu konudaki araştırmalarını hızlandırmaya başladılar. Fakat eski dönemlerde konu hakkındaki araştırmaları onların isteklerini yerine getirmekten çok uzaktaydı. Böyle olunca da pek çok kişi ne kadar istese de çene yapısında istediği görüntüye ulaşamıyordu. Jawline dolgusu Malatya uygulamasının ortaya çıkması ile beraber ise artık istenilen görüntüye ulaşmak hiç olmadığı kadar kolay.

 

 

Jawline Dolgu ile Yeni Bir Görünüm

 

İnsanların estetik anlamda isteklerinin her geçen gün artış göstermeye başlaması ile beraber dermal dolguların kullanım alanlarında da genişlemeler meydana geldi. Çünkü bu dolgu kullanılarak ortaya son derece başarılı sonuçların çıkması da mümkün hale gelmiş oldu. Jawline dolgusu Malatya uygulaması sırasında da dermal dolgunun beraberinde getirdiği olumlu etkiler kullanılmaktadır. Kimileri için çok basit bir uygulama gibi görülse de Jawline dolgusu oldukça büyük bir dikkat isteyen uygulamalar arasında yer almaktadır.

 

Her ne kadar şimdilerde Jawline dolgusu Malatya işlemi konusunda çok farklı sayıda isim çalışmalar yapmakta olduğunu belirtiyor olsa da insanların bu aşamada uzman seçimlerini dikkatli bir şekilde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Aksi durumda ortaya çıkacak olan sonuçlar tahmin edilenden çok daha kötü olabilecektir. Bu tarz durumlar ile karşılaşmak istemeyenler, www.gulbaharsarac.com bünyesinde yer alan uzmanlar ile iletişime geçebilirler. Gerçekleştirilecek görüşmeler esnasında da görülebileceği üzere başarılı şekilde uygulamanın yapılabilmesi adına yüz yapısının dikkatlice incelenmesi gerekmektedir. Çünkü her bir insanın yüz yapısı birbirinden farklıdır. Dolayısıyla bu aşamada en başarılı sonuçların elde edilebilmesi adına yüz yapısı detaylı olarak incelenmeli ve daha sonrasında dolgunun hangi oranlarda yapılacağı netleştirilmelidir.

 

Ön çalışmaların doğru olarak yapılması ile beraber ise sıra Jawline dolgusu Malatya uygulamasının gerçekleştirilmesine gelecektir. İşlem ortalama 20 dakika sürmektedir. Süre, uygulamanın yapılacağı alan başta olmak üzere dolgu malzemesinin miktarı ve yapılacak ek işlemlere bağlı olarak değişim gösterebilmektedir. Yani en doğru sonuçların elde edilebilmesi adına çene yapısı incelenmeli ve nasıl bir dolgu yapılacağı hakkında doğru incelemeler yapılmalıdır. Genel olarak Jawline uygulaması esnasında herhangi bir acı hissinin ortaya çıkmaması adına gerekli olan her konunun üzerinde özenle durulmaktadır. Uygulamanın acısız bir şekilde yapılabilmesi adına işlemlerin öncesinde bölgeye lokal anestezi uygulaması yapılmaktadır.

 

Jawline Dolgusu Sonrası

 

Hem kadınlar hem de erkekler tarafından tercih edilen Jawline dolgusu Malatya uygulamasının yapılmasından sonra kişi günlük yaşamına herhangi bir sorun olmadan devam edebilmektedir. Kimi durumlarda bölgede enjeksiyondan kaynaklı olan hafif kızarıklıklar ve şişlik ortaya çıkabilecektir. Bunlar geçici olup son derece kısa bir süre içerisinde de ortadan kaybolacaktır. Dolgunun tam olarak çeneye oturabilmesi adına belirli bir süre boyunca çenenin darbelerden uzak kalması gerekmektedir. Aynı zamanda yine uzmanlar tarafından belirlenecek olan süre boyunca çenenin üzerine baskı oluşturacak pozisyonlardan uzak kalınmalıdır. Dolgunun içerisinde hyalüronik asit olmasından dolayı son derece güvenlidir. Böylece herhangi bir yan etki olmadan istenilen görüntüye ulaşmak mümkün hale gelecektir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!