Juventus, İtalya Kupası’nda finale yükseldi

Juventus, İtalya Kupası'nda finale yükseldi
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İtalya Kupası yarı final rövanş maçında, Inter ile 0-0 berabere kalan Juventus, finale yükselen taraf oldu.

Futbolda İtalya Kupası yarı final rövanş maçında, Inter ile 0-0 berabere kalan Juventus, ilk maçı kazanmış olması sebebiyle finale yükselen taraf oldu.

Kupa yarı finalinde ilk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Juventus, bu maçın rövanşında Inter’i Torino’daki Allianz Stadı’nda ağırladı.

Mücadelenin ilk yarısında iki ekip de karşılıklı ataklar geliştirse de devreye golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda, Juventus Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo ile Inter kalesinde tehlikeler yaratırken, Inter kalecisi Samir Handanovic gole izin vermedi.

Rövanş karşılaşmasında 90 dakika 0-0 berabere tamamlanınca, ilk maçtaki skor avantajıyla Juventus, rakibi Inter’i eleyerek, İtalya Kupası’nda finale yükseldi. 13 kez ile bu kupayı en çok kazanan takım olan Juventus, tarihinde 20’inci kez İtalya Kupası finali oynayacak.

FT: Juventus 0-0 Inter #CoppaItalia

Juve through to a 20th Coppa Italia final, thanks to a comfortable scoreless draw against Inter. Atalanta or Napoli await in May’s final. #JuveInter pic.twitter.com/PVUvCN78CS

— Adriano Del Monte (@adriandelmonte) February 9, 2021

Kupa finalinde Juventus’un rakibi ise bu akşam belli olacak.

Yarı finalin diğer rövanş müsabakasında, Atalanta, Napoli‘yi Gewiss Stadı’nda konuk edecek. İki takım arasında Napoli’deki ilk maç 0-0 berabere sonuçlanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!