Kahve Dünyası yurt dışında 14. mağazasını Dubai’de açtı

Türkiye’de 37 ilde 250’ye yakın noktada hizmet veren Kahve Dünyası, paralel olarak yurt dışı yatırımlarına da hız kesmeden devam ediyor. Yurt dışında 14’üncü mağazasını Birleşik Arap Emirlikleri’nde açan Kahve Dünyası, Dubai City Center Mirdif’te misafirlerine hizmet vermeye başladı. Kahve Dünyası’nın Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki ikinci mağazası ile misafirlerini başta Türk kahvesi olmak üzere özgün lezzetleriyle buluşturacak.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, Türkiye’de ve yurt dışında açtığı mağazalarla büyümesini sürdürüyor. Türkiye’nin coğrafi penetrasyonu en yüksek kahve zinciri olarak yurt dışında da yatırımlarına devam eden Kahve Dünyası, bu doğrultuda son mağazasını Dubai’nin merkezi lokasyonlarından birinde konumlanan Dubai City Center Mirdif’te açtı. Misafirleriyle buluşma noktalarını artırmaya odaklanan Kahve Dünyası, 2022’nin başından bu yana Dubai ile birlikte toplamda 9 yeni mağaza açtı. Ankara, Eskişehir ve 1915 Çanakkale Köprüsü’ne ev sahipliği yapan Lapseki’de hizmete açılan Algötür noktalarının yanı sıra İstanbul’da da1973 yılından beri şehrin kültür-sanat yaşamını zenginleştiren çalışmalar yürüten İKSV’nin binasında ve Türkiye’nin ilk AVM’si Capitol Alışveriş Merkezi’nde de yeni Kahve Dünyası Algötür noktaları  misafirlerine hizmet vermeye başladı.

 

ABD, Avrupa ve Uzakdoğu’ya açılacak

Türkiye’de 250’ye yakın, yurt dışında ise  noktada misafirlerine hizmet verdiklerini söyleyen Kahve Dünyası Genel Müdürü Kaan Altınkılıç Dubai’deki yeni mağazaları ve yurt dışı yatırımları hakkında bilgi verdi.Körfez ülkelerinin yanı sıra ABD ve Uzakdoğu gibi rotaları da radarlarına aldıklarını söyleyen Altınkılıç, “Yurt dışındaki ilk mağazamızı 2011 yılında Londra’da açtık. Romanya, Suudi Arabistan, Kuveyt ve Dubai’de yeni açılan ikinci mağazamızile birlikte yurt dışında 14 noktada misafirlerimize hizmet veriyoruz. Pandeminedeniyle son iki yılda yurtdışına odağımızı biraz yavaşlatmak durumunda kalsak da ABD, Avrupa, Uzakdoğu’ya açılmak gibi planlarımız ajandamızda yer alıyor” dedi.

 

Kaan Altınkılıç: Konseptimiz benzersiz

Dubai’deki yeni mağazalarını yurt dışındaki bazı noktalarındaolduğu gibi masterfranchise olarak hizmete açtıklarını belirten Altınkılıç, “Sektörde pek çok özelliğimizle ayrışıyoruz çünkü konsept gereği benzersiz bir mağazacılık deneyimi sunuyoruz; kahveden çikolataya, dondurma, unlu mamullerimizle ve paketli ürün gamıyla bini aşkın çeşitle servis veriyoruz. Ürünlerimizi kendimiz üretiyor, kaliteden asla taviz vermiyoruz ve en iyi ham maddeleri kullanıyoruz. Değişen tüketici taleplerine üretici kimliğimiz ile hızlı cevap vererek beklentiyi en üst düzeyde karşılamayı hedefliyoruz. Ürünlerimizin neredeyse tamamıİstanbul’dan gönderiliyor, bu sayede Dubai’deki misafirlerimize Türkiye’de sunduğumuz pek çok çeşidi aynı lezzet ve kalitede ulaştırabiliyoruz” dedi.

 

2025 yılına kadar Türkiye’de 500, yurt dışında ise 200 mağaza açmayı hedeflediklerini ifade eden Altınkılıç, “Kendi kulvarını kendisi açan Kahve Dünyası, bu konudaki uzmanlığını yurt dışına da taşımaya devam edecek. Uzun vadede en büyük hedefimiz Kahve Dünyası’nın misyonu olan Türk Kahvesi gibi bir değerimizi dünya çapında tanıtıp kitlelerce tüketilmesini sağlamak” diye ekledi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!