Kelebek Mobilya bayileri ile buluştu 5 yıllık planlarını anlattı

Türkiye’nin lider mobilya üreticisi Kelebek Mobilya, Türkiye genelindeki bayileri ile İstanbul’da bir araya gelerek 5 yıllık planlarını ve stratejilerini anlattı. Açılış konuşmasını Doğanlar Mobilya Grup CEO’su İsmail Doğan gerçekleştirdi. Toplantıda yılın en başarılı bayilerine ödül veren Kelebek Mobilya, 87’nci yılına özel olarak evlenecek çiftlere çekilişle 87 farklı hediye vereceğini açıkladı.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türk mobilya sektöründe 87’nci yılını kutlayan Kelebek Mobilya, Türkiye genelindeki en yüksek ciro yapan 30 bayisi ile buluştu. İstanbul Kartal’da gerçekleşen etkinliğin açılışını Doğanlar Mobilya Grup CEO’su İsmail Doğan gerçekleştirdi. Toplantıda Kelebek Mobilya’nın 5 yıllık planları ve büyüme stratejileri anlatıldı. Sektörün en hızlı büyüyen markası olan Kelebek Mobilya, etkinlikte yılın en başarılı bayilerine de ödül verdi. Etkinlikte ayrıca Kelebek Mobilya’nın kuruluşunun 87’nci yılına özel yeni bir kampanyanın duyurusu yapıldı.

 

Ciro hedefimiz markayı daha kaliteli bir noktaya taşıyor

 

Kelebek Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Tolga Kaya, “Ciro hedeflerimiz büyük ve bizi her daim ileriye taşıyacak bir noktada. Bu hedefler doğrultusunda markamız gün geçtikçe daha kaliteli hizmet veriyor. Önümüzdeki 5 yıl bizi heveslendiriyor. Hedeflerimiz bizi dünyada daha da bilinir bir seviyeye taşıyacak. Bugün burada mobilya sektörüne yön verecek olan hedeflerimizi ve stratejilerimizi bayilerimizle paylaşmaktan ve her geçen gün daha da büyüdüğümüzü görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

Kelebek Mobilya Marka Direktörü Serkan Kaplan, “Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşu Kelebek Mobilya olarak iş ortaklarımızla birlikte büyümeyi sürdürüyor, hizmet kalitemizde çıtayı daima yükseltiyoruz. Yurtiçinde ve yurtdışında gerçekleştirdiğimiz başarılı operasyonlarımızla birlikte yenilikçilik, modern ürün ve ulaşılabilir fiyat politikamızdan ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz. Bu yolculuğumuzda bizlere eşlik eden iş ortaklarımıza teşekkür ederken, gerek dünyada gerekse ülke olarak hassas bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte yuva kurma hazırlığındaki çiftlerin mutluluğuna mutluluk katmayı hedefledik. Bunun yanında gençlerin de büyük desteğini alıyoruz. Gençler yaptığımız projeleri seviyor ve destekliyorlar. Projelerimizi bir zanaatkâr gibi sabırla işliyoruz. Bu yolculukta yanımızda olan tüm bayilerimizle beraber geleceğe kanat açmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

 

Birlikte Kanat Açalım Geleceğe

 

Bayi buluşmasında, Kelebek Mobilya’nın son dönemdeki başarılı çalışmalarına vurgu yapıldı. 2019’dan bu yana mutluluk ve güven duygusunu sahiplenen Kelebek Mobilya, 2020 yılında başlayan iletişim yatırımları ile markanın bilinirliğini daha da artırdı. Özel günlerde tüketici ile bağını güçlendiren Kelebek Mobilya 2021 yılında kitlesel marka olma yolunda güçlü adımlar atarak marka yüzü Nükhet Duru ile ses getiren pek çok çalışmaya imza attı. Gençlerin de sevgisini kazanan marka, Kelebek Kids’in marka yüzü olarak da yeni neslin sevdiği bir diğer ünlü sanatçı Cem Belevi ile anlaştı. Ünlü çift Tolgahan ve Almeda Abazi’nin yer aldığı reklam filmi de en beğenilen çalışmalardan biri oldu. Nükhet Duru 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özelinde Mahmure şarkısının yeni yorumu ile kamera karşısına geçti. Bu film de Kelebek’in kadınlara verdiği önemi, kadınları destekleyen çalışmalarda ve iletişimlerde öncü bir mobilya markası olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Bayileri ile yaptıkları işlerin başarısını kutlayan ve gelecek planlarını anlatan Kelebek ailesi “Birlikte Kanat Açalım Geleceğe” diyerek neşeli bir etkinliğe imza attı.

 

Otomobilden balayına, hediye çekinden eşyaya çeşit çeşit hediye 

 

Kelebek Mobilya, yeni evlenecek çiftlerin ihtiyaç ve masraflarına destek olmak amacıyla ödüllü bir kampanya başlatacağını duyurdu. 87’nci yıla özel 87 hediye kampanyasında çiftler, çekilişle son model BMW’den balayı tatiline, hediye çekinden beyaz eşyaya çeşitli hediyeler kazanma şansı elde edebilecek.

 

Kelebek Mobilya’nın başarı grafiğinin öne çıktığı etkinlikte, markanın üst düzey tüm yetkilileri operasyonel hedeflerini ve 2022 planlarını anlattı. Etkinlikte Türkiye genelinde en başarılı Kelebek bayilerine de ödülleri takdim edildi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!