Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı

Komşusunu tıraş ederken dehşeti yaşadı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Olay, Kocaeli’nin Derince ilçesi Mersincik Mahallesi 17 Ağustos Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan 3 katlı apartmanda yaşayan Salih Ç. (57), evinin bahçesinde bir komşusunun saçlarını tıraş ederken yan tarafta bulunan binadaki eski ev sahibi Mustafa A. av tüfeği ile yanına geldi. Mustafa A., tüfekle Salih Ç.’yi iki el ateş ederek sırtından ve karnından vurdu.

Olayı gören komşuları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Salih Ç., Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Salih Ç’nin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi. Mustafa A. ise olay yerinde tüfekle birlikte polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın gerçekleştiği bahçede ve Mustafa A.’nın tüfeği getirdiği kutu üzerinde incelemelerde bulundu.

Ev sahibi-kiracı anlaşmazlığı sebebi ile aralarında husumet olduğu oraya çıktı

Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Salih Ç.’nin Mustafa A.’nın evinde 1 yıl önce kiracı olarak yaşadığı ve evden ayrıldıktan sonra aralarında anlaşmazlıklar sebebi ile husumet olduğu öğrenildi.

Mustafa Taşören – Murat Kanber – Fehime Kartal
 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!