Lefkoşa Dövüş Dersleri Nerede Yapılır ? KKTC Lefkoşa MMA Kursları

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

MMA ve Kempo Kıbrıs’ta tercih edilen dövüş sporları arasında yer almaktadır. Bu sporlara meraklıysanız veya çocuğunuzun kendini korumayı öğrenmesini istiyorsanız Lefkoşa Dövüş Derslerine katılmanız önerimizdir. Başkent Lefkoşa’da devam eden Kempo MMA kurslarımız Kıbrıs ve Türkiye MMA Şampiyonu Spor Bilimleri Fakültesi mezunu öğretmenimiz Özper Özorun tarafından devam etmektedir. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin en donanımlı dövüş öğretmenlerinden biri olan Özorun daha önce Dünya Şampiyonası tecrübesi görmüş deneyimli bir dövüşçüdür. 10 seneye aşkın tecrübesiyle Kıbrıs Dövüş Sporları konusunda sizlerin yanında olmaya devam ediyor.

 

Lefkoşada Tatil Yaparak MMA Öğren !

 

Kıbrısın başkenti Lefkoşa’da MMA ve Dövüş branşlarına ilgi yoğun. Dövüş sanatları sınıfları ve grupları aktif olarak devam ediyor. Kıbrısa gelip tatil yapmak ve bir otelde konaklayarak gece eğlencenin tadını çıkarmak , hayatınızda unutamayacağınız keyifli günleri yaşamak için Kıbrıs’a davetlisiniz. Sizlere organizasyon , havalimanı karşılaması , konaklama ve antrenman hizmetlerini biz sağlıyoruz. 10 seneyi aşkın tecrübemiz ile Kıbrısın başkenti Lefkoşa’da dilerseniz surlariçinde barlarda ve cafelerde takılabilirken isterseniz Lefkoşa’nın ünlü kumarhanelerinde şansınızı deneyebilirsiniz. Lefkoşa Dereboyu sokakları ise sizleri büyülü bir dünyaya götürecek adeta bir eğlence diyarı. KKTC MMA ve Kempo özel derslerine katılmak ve tatilinizde sporu ihmal etmezken dövüş sanatlarını öğrenmek için doğru adres Özper Özorun.

 

Kıbrıs Dövüş Sanatları Derslerine Nasıl Katılabilirim ? Üye olmam gerekir mi ?

Kıbrıs Dövüş Sanatları derslerine katılmanız için üye olmanıza gerek yoktur. Katılmak istediğiniz günü tarihi belirleyip günlük ücretler ödeyerek kurslarımıza veya özel derslerimize katılabilirsiniz. Lefkoşa özel dövüş dersleri ve kursları hızla devam ediyor. KKTC Güreş , Kickbox ve Kempo Şampiyonu ayrıca Türkiye T1 Global MMA Ligi Şampiyonu Özper Özorun’a mesaj veya telefon yoluyla ulaşmanız bu derslere katılabilmeniz için yeterli olacaktır. Karma dövüş sanatları dünyada gelişmekte olan ve adını duyuran bir spordur. UFC izleyenlerin sayısı gün geçtikçe artmaktadır ve bu spora ilgi hergün dahada devam etmektedir. Sizde bu sporu denemek istiyorsanız Özper Özorun sosyal medya hesaplarına veya telefonuna ulaşıp talebinizi gönderebilirsiniz. Telefon 0542 855 2530

Web: ozperozorun.com

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!