Magazinde yeni bir gusto: HighSosyete

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

‘Magazinde yeni bir gusto’ sloganıyla yayın hayatına başlayan HighSosyete.com, ‘gerçek ve kaliteli magazin’ haberleriyle iş, sanat, cemiyet dünyasının nabzını tutacak.

İletişim uzmanı Arzu Kalaylı ile Hanersman Danışmanlık Kurucusu, Akademisyen, Yazar Ecehan Ersöz tarafından hayata geçirilen site, okurlara keyifli içerikler sunmayı, güncel yaklaşımlardan ve trendlerden haberdar etmeyi ve ilham verecek iş dünyasına dair başarıları aktarmayı hedefliyor.

Farklı bir bakış açısı

Sitenin kuruluş hikayesi hakkında bilgi veren Ecehan Ersöz, “HighSosyete.com sitesinin doğuşu, iletişim uzmanı Arzu Kalaylı ile gerçekleştirdiğimiz bir sohbet sırasında ortaya çıktı. İş dünyasından, medyadan, sanattan sohbet ederken hem bu konulardaki bilgi birikimimizin hem de ortak ilgi alanlarımızın farkına vardık. Aldığımız eğitimler ve kazandığımız deneyimler doğrultusunda magazine kendi bakışımız ve değerlerimiz çerçevesinden bir pencere açma fikri, bizi son derece heyecanlandırdı” dedi.

İş, cemiyet, sanat haberleri

Site içeriğinde iş, cemiyet ve sanat dünyasından güncel haberler ve keyifli içerikler yer aldığını aktaran Ersöz, “Bu kapsamdaki haberlerimiz; moda, güzellik, yaşam, davetler, sanat, röportajlar ve yazılar kategorilerinde yer alacak. İçerikte okurlarımızı keyifli içerikler sunmayı, güncel yaklaşımlardan ve trendlerden haberdar etmeyi ve onlara ilham verecek iş dünyasına dair başarıları aktarmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Ersöz, HighSosyete.com’a, gündemi takip etmek isteyen, kendisini yaşama dair güncellemek, cemiyetten iş dünyasına, sanattan modaya uzanan geniş bir perspektifte yeni bakış açıları kazanmak isteyen herkesi beklediklerini kaydetti.
Gerçek ve kaliteli magazin

Peki, HighSosyete.com’un diğer magazin sitelerinden farkı ne?

Magazin kavramına günümüzde rafine bir yaklaşım gerektiğine dikkat çeken Ersöz, sitenin farkları hakkında ise şunları söyledi: “Günümüzde magazin haberi olarak sunulan bazı konular aslında magazinin anlamını ve içeriğini ne yazık ki farklı yansıtıyor. Meydana gelen herhangi bir gelişme eğer bir anlamdan yoksunsa magazin haberi olmamalı bize göre. Bu yaklaşımlar magazinde kaliteyi düşürüyor ve ortaya çok farklı bir şey çıkıyor. Biz de bunu farklı bir gusto ile sunmak için yola çıktık. Bize göre magazin haberlerinin keyifli ve güncel olması yanında ilham verici olması çok önemli. Katma değerli magazin ihtiyacı görüyoruz açıkçası. Dolayısıyla kendi hayatında ve/veya toplumda fark yaratan iz bırakan kişiler ve konular önceliğimiz. İş dünyasındaki başarılar, fark yaratan girişimcilik hikayeleri, cemiyet hayatından haberler, sosyal sorumluluk projeleri, markaların güncel uygulamaları, sosyal yaşama dair trendler, sanat dünyasından yaşamımıza renk katacak projeler bu bakış açısıyla haber içeriklerimizde yer alacak. Magazin kavramına bu perspektiften bakıyoruz ve bunu ‘gerçek ve kaliteli magazin’ olarak görüyoruz. Bu noktada misyonumuz haber içeriklerinde ilham veren, etkileyici başarı hikayelerine, cemiyet hayatının gündemine, kültür ve sanat etkinliklerine, yaşamımıza katkı sağlayacak yenilik ve trendlere yer vermek olacak. Kısacası mottomuz ‘magazinde yeni bir gusto’nun enerjisiyle ve motivasyonuyla sizleri de highsosyete.com’a bekliyoruz.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!