Meral Akşener, ‘destek paketi’ önerilerini video ile paylaştı

Akşener’den zam yorumu: Memura ‘Aç kal’ diyorlar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, tam kapanmada vatandaşa verilmesi gereken destekleri bir video ile paylaştı. 

Akşener, Twitter hesabından yayınladığı videoya “Şüphesiz zor günlerden geçiyoruz… Ancak bugünler; devlet insanlığıyla, devlet ciddiyetiyle, devletin tüm imkânlarını milletimiz için seferber ederek aşabileceğimiz günler. Tam kapanmaya geçtiğimiz bu dönemde, milletimizin yalnız olmadığını hissetmesi için önerilerimiz…” notunu düştü. 

Akşener’in önerileri şöyle: 

Mücbir sebep ilan ederek beyanname verme ve vergi ödeme yükümlülüklerini 1 ay erteleyin. Nisan sonu yapılandırma ödemelerini en son taksitten bir sonraki aya erteleyin. Esnaf için kira stopajlarını sıfırlayın. Çek ve senetler mayıs ayı sonuna kadar yazılmasın. İcra takiplerini mayıs ayı sonuna kadar durdurun. Kredi takip başlangıçlarını 1 ay daha uzatın. Nisan ve Mayıs ayı elektrik fatura ödemelerini kullanımları takip eden 6 aya yayın. Hane halkına kişi başı 500 lira hibe desteği; esnaflarımıza da çalışan başına 10.000 lira faizsiz 1 yıl geri ödemesiz kredi verin.

Şüphesiz zor günlerden geçiyoruz…

Ancak bugünler; devlet insanlığıyla, devlet ciddiyetiyle, devletin tüm imkânlarını milletimiz için seferber ederek aşabileceğimiz günler.

Tam kapanmaya geçtiğimiz bu dönemde, milletimizin yalnız olmadığını hissetmesi için önerilerimiz… pic.twitter.com/zHtrDutiRZ

— Meral Akşener (@meral_aksener) May 2, 2021

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!