MERSİN EKOL EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRETMENLERİNE HİZMET İÇİ EĞİTİMLERİ VERİLDİ

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Mersin Ekol Eğitim Kurumları öğretmenlerine Kişisel Gelişim Uzmanı, Yazar ve Eğitmen Güray Gökal tarafından hizmet içi eğitim programı kapsamında seminerler verildi.
Mersin Ekol Eğitim Kurumları Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere kurumun tüm
branşlarda öğretmenleri katılım sağladı.
Kişisel başarının önemine dikkat çeken Gökal, başarıya gidilen yolda hedef oluşturma, istek ve motivasyonun çok önemli olduğunu belirtti.
Ekol Eğitim Kurumları Eğitim Koordinatörü Güray Gökal planlamalarında öğrenci ve öğretmenlerin yanısıra yaşam boyu öğrenme kapsamında velilerle de farklı eğitim programları ve çalışmalar gerçekleştireceklerini belirtti.
Gökal, ileri düzeydeki bu eğitimlerde öğrenci ve öğretmen arasında kurulacak sözlü iletişimin yanı sıra, sözsüz iletişimin de geliştirilmesine katkı sağlayacağını belirterek, bu tür programlarda öğretmenlerin öğrencilerini daha iyi tanımaları ve mesleki gelişimlerini arttırmalarının amaçlandığı vurguladı.
Ekol Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı kurumlarımızın sunduğu kaliteli eğitimde öğretmen eğitimlerinin önemli bir rol oynadığı belirtti.
Başkan, öğretmenlerimizin de sisteme uyum sağlaması, bilgi ve yeteneklerinin sürekli yenilenmesinin gerekiyor dedi.  Kendine güvenen, çağdaş, sorumluluk sahibi, çözümleyici, başarılı bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir kurum olarak bu tür eğitim seminerlerine çok önem veriyoruz. dedi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!