Müge Anlı Akülü ve Manuel Tekerlekli Sandalye Bağışı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Tekerlekli sandalye için bilindiği üzere birçok kurum tarafından belirli oranlarda yardım ve bağışlar yapılabilmektedir.

Tekerlekli sandalye için bilindiği üzere devlet tarafından belirli oranlarda yapılan destekler de bulunmaktadır.

Bununla sınırlı kalmadan farklı yerler de insanlar tarafından sorgulanır. Müge Anlı Tekerlekli sandalye bağışı birçok kişi tarafından incelenen konular arasındadır. Günümüzde bazı insanlar doğuştan, bazı insanlar ise sonradan gelişen sebeplerden ötürü yürüme problemleri çekebilmektedir.

Tekerlekli sandalyeler de burada, kişilerin daha kolay ve rahat hareket etmesi için sunulmaktadır. Bu kapsamda genel anlamda akülü, aktif ve manuel seçenekler vardır. İnsanlar hangisinin ne olduğunu almadan önce sorabilir.

Akülü modeller ile ilgileniyorsanız, bunlar aküleri ile daha kolay bir şekilde hareket edebilir. Oturan kişi sadece joystick kullanarak hareket etme imkânı bulur. Bugün akülü modeller birçok firma tarafından imal edilir:

  1. Wolex
  2. Meyra
  3. Comfort Plus
  4. LEO
  5. Ottobock
  6. Römer
  7. İnvacare
  8. Jetty
  9. Bischoff & Bischoff
  10. Merits

Akülü tekerlekli sandalye ile ilgileniyorsanız, firmamız farklı firmaları sizinle bir araya getirerek, ihtiyaçlarınıza kısa sürede yanıt bulmanıza yardımcı olur.

Akülü Sandalyelerin Özellikleri Neler?

Akülü tekerlekli sandalye fiyatları ve modelleri kapsamında günümüzde çok sayıda seçenek vardır. Çünkü yürüme problemi olan her insanın istekleri ve gereksinimleri farklılık gösterebilir. Örnek olarak sahip oldukları menziller genel olarak şöyledir:

  1. 30 km
  2. 20 km
  3. 15 km
  4. 40 km
  5. 35 km
  6. 25 km
  7. 45 km
  8. 50 km
  9. 24 km

Ayrıca her akülü modelin hızı da birbirine göre farklılık gösterir. Genel anlamda bunlar ise aşağıda olduğu şekildedir:

  1. 6 km/s
  2. 8 km/s
  3. 10 km/s
  4. 12 km/s
  5. 14 km/s
  6. 9 km/s
  7. 16 km/s

Bunun yanı sıra farklı özellikler de yer alır. Her birini inceleyebilir, böylece içlerinden sizin için en uygun olanını keşfedebilirsiniz.

Tekerlekli Sandalye Fiyatları

Tekerlekli sandalye fiyatları içerisinde bulundurduğu özellikleri, kullanım alanı ve diğer teknik detaylara göre farklılık gösterecektir, sandalyeler günümüzde farklı modellere sahiptir. Özellikleri de her birinde değişir. Bu nedenle fiyatları da aynı değildir. Ayrıca markadan markaya göre fiyatlar da farklılık gösterir. Eğer tekerlekli sandalye almak istiyorsanız, sitemizden farklı modellerin fiyatlarını kolay şekilde görebilirsiniz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!