Novas Global Lojistik Uluslararası Pazarda Adından Söz Ettiriyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Bursa-İnegöl merkezli lojistik şirketi Novas Global, uluslararası düzenlenen etkinlikte, sektör profesyonellerinin övgülerini topladı. 

 

Yeni nesil çözümlerle dinamik ve profesyonel hizmet anlayışını ilke edinerek; iki ortak tarafından kurulan Novas Global Lojistik, Bursa merkezli yerel firma olmaktan çıkıp Uluslararası hizmet servisi veren ve genişleyip büyüyen bir marka haline geldi. Novas Global Lojistik ortakları Serkan Eraslan ve Nebi Özer, Avrupa’da düzenlenen etkinliğin perde arkasının yanı sıra, Novas’ın müşteri portföyüne ilişkin önemli bilgiler paylaştı.

Eraslan: Tüm Avrupa’ya hizmet veriyoruz

Novas Global kurucu ortaklarından Serkan Eraslan, şirketin Avrupa’nın birçok noktasında hizmet verdiğini ifade ederek şunları söyledi:

 

Novas olarak, lojistik sektöründe ilk günkü heyecanımızla çalışmaya ve şirketlerin çözüm ortağı olmaya devam ediyoruz. Türkiye ve Avrupa arasında çok güçlü bir ticari bağ var ve bu bağın güçlenmesi sürecinde, lojistik en önemli alanlardan biri. Novas olarak Avrupa’da tüm ülkelere hizmet sağlıyoruz. Bu ülkeler arasında çoğunlukla Almanya, Fransa, İsviçre, Hollanda, Belçika yer alıyor. Bu ülkelerin dışında Bulgaristan, Yunanistan, Macaristan, Romanya, Çekya, İtalya, Polonya ve Rusya’ya servislerimiz de yakın zamanda başladı. 2008’den bu yana, sunduğumuz kaliteli, hızlı ve güvenilir hizmetle birçok markanın tercihi olduk. Amacımız Novas Global kalitesiyle dünyanın tüm ülkelerine ulaşan bir lojistik ağı inşa etmek.

 

Tabii ki şu an özel davetli olarak yer aldığımız bu etkinlikte şirketimize yönelik övgüler bizi ziyadesiyle memnun etti, azimli çalışmamızın neticesinde Türk lojistik sektörünü her alanda en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz.

Özer: Avrupa lojistik sektörü Novas Global’e ciddi ilgi gösterdi

Şirket kurucu ortaklarından Nebi Özer, Novas Global’in, davet edildiği Uluslararası etkinlikte gördüğü ilgiye değindi:

 

Novas Global olarak, uluslararası sektörel iş birliklerini çok değerli görüyoruz. Bu anlamda Uluslararası bu davet bizi çok memnun etti. Bu davette, firmamıza yönelik ilgi ve övgüler ise çalışmalarımızın neticesi diye düşünüyorum. Davette önemli iş birlikleri için adımlar da atıldı. Şirket olarak sunduğumuz hizmette en çok öne çıkan faktör kaliteli ve hızlı hizmet ile, güvenli bir teslimat. Lojistik, ne kadar hız demekse o kadar da güven demektir. Bu dengeyi çok iyi gözetiyoruz ve Novas olarak markaların ürünlerini, dünyanın bir ucundan diğer ucuna güvenle aktarmalarına yardımcı oluyoruz. Firmamızdan hizmet alan müşterilerin yorumlarına bakan herkes, yarattığımız kıymetli sonuçları görebilir. Bursa ve Türkiye ekonomisine, iç ve dış ticarete katkı sunan ve 360 derece çözümler sunan bir lojistik şirketi olarak canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Şirket olarak daha büyük atılımlar yapmak için ilk günkü heyecanımızla, yola devam edeceğiz.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!