OĞUZ TANER KOÇAK EKİBİYLE OYNADIĞI TİYATRO OYUNUYLA İLGİLİ RÖPORTAJ VERDİ

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Oğuz Taner Koçak kimdir?

23 Ocak 1997’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 2019 yılında askerliği Kırklareli – Babaeski’de yapmış, askerdeyken arkadaşlarına karşı şaka amaçlı yaptığı oyunculuklarla arkadaşlarından övgü almış ve askerlik görevinden sonra oyunculuk kariyerine başlamaya karar vermiştir. Ankara’da çeşitli kuruluşlarda kamera önü oyunculuk eğitimi ve tiyatro oyunculuğu eğitimi alan Koçak, hem tiyatro oyunlarında yer almış hem kamera önü projelerde yer almıştır. Kısa sürede hocası tarafından da çok beğenilen Koçak kariyer hayatına İstanbul’da devam ediyor.“DOĞAÇLAMA YAPMAK ZORUNDA KALDIK”

Ankara / Yenimahalle’de hocası Aytekin Kobat yönetmenliğinde oynadıkları tiyatro oyununda ekip arkadaşlarıyla beraber doğaçlama anlık doğaçlama yapmak istediklerini belirten Koçak, “Doğaçlama yaptığımızda seyirciden bu kadar olumlu bir tepki beklemiyorduk. Sahne de kıymetli hocamızın da desteğiyle birkaç doğaçlama performans sergilememizin sonucunda salonun %80’i gülme krizine girdi. Oyuncular olarak seyirciyle göz teması kuramıyoruz ancak en önde oturan bir hanımefendinin gülmekten kıpkırmızı olduğu gözümden kaçmadı. Seyircinin bu tepkisine karşı biz de kendimizi zor tuttuk ama kısa sürede ekibimizinde profesyonelliğiyle toparladık.”
dedi.“2 HAFTADA TOPARLADI”

Aytekin Kobat: “Oğuz Taner ilk geldiğinde sadece ilk 4 haftalık çalışmalarda üstünde durdum. Biraz gözlemlemem sonucunda algılarının çok açık olduğunu ve çok yetenekli olduğunu anladım. O zamanlarda çıkartacağımız bir oyun vardı, oyunun ana karakterini verdik. Çokta başarılı bir şekilde oynadı. Bu mesleğin peşini bırakmamasını istiyorum. Oğuz Taner çok yetenekli ve yaşıda genç olduğu için çok avantajlı” ifadelerini kullandı.

Oyunculuk kariyerine aktif olarak devam eden Koçak, şu an hem tiyatro oyunlarında oynuyor hem TRT1 kanalında ekrana gelen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinde “Tahir” karakterine hayat veriyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!