Otel Kanal Yönetimi

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

Otel kanal yönetimi, OTA’lar ve otel web sitelerinden gelen rezervasyonların kusursuz olarak yönetilmesini sağlayan bir otel yazılımıdır. En büyük avantajlarından biri zaman yönetimi yapılmasını sağlamak olan bu yazılım ile otel gelirleri artırılabilir. Yoğun rekabete sahip konaklama sektöründe yönetimin kolaylaştırılması ve hizmetin iyileştirilmesi için otel kanal yönetimi oldukça etkilidir. Kanal yönetimi, birden fazla rezervasyon kanalında yer alan otellerin zamandan tasarruf etmelerini sağlar.  Her satış kanalına özel fiyatlandırmalar yapılabilir.

 

Otel odalarının müsaitlik durumlarını her kanalda ayrı ayrı güncellemek oldukça zahmetli ve vakit alıcı bir iştir. Satışı gerçekleştirilen odalar için her kanalın yönetim sayfasında değişiklik yapılması gerekmektedir. Bu işlemin her oda satışı sonrasında gerçekleştiği düşünüldüğünde oteller için büyük bir iş yükü ortaya çıkartır. Kanal yöneticisi bu noktada devreye girer. Tek bir sistem üzerinden tüm odaların ve kanalların kontrolü sağlanır. Bir oda için rezervasyon gerçekleştirildiğinde o odanın tüm kanallardaki müsaitlik durumu otomatik olarak yenilenir. Böylece bir odanın farklı kanallarda yeniden satılma ihtimalinin yani çifte rezervasyon probleminin önüne geçilir.

 

Otel kanal yönetimi, PMS ile entegre olabilir. Rezervasyon talebi alındığında odanın tüm kanallardaki müsaitlik durumu değişir. Bu değişiklik hem OTA’lar hem de PMS’te gerçekleşir. Otel kanal yönetimi, otel işletmelerinin yalnızca yerelde değil globaldeki potansiyel misafirlerine de görünür olmasını sağlar.

 

Barboon Otel Kanal Yönetimi

 

Barboon, sahip olduğu otel kanal yönetimi ile otellerin 60’tan fazla acente ile çalışabilmesine olanak sağlar. Tüm satış kanallarının yönetimi hatasız olarak gerçekleştirilir. OTA’lar ile otel takvimleri senkronize olarak çalışır. Otelin almış olduğu tüm rezervasyon talepleri PMS’te görüntülenmektedir. Barboon kanal yöneticisinin hızlı fiyat girişi özelliği sayesinde tüm satış kanallarındaki oda fiyatları eşzamanlı olarak güncellenebilir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!