Otizmli çocuklar yararına bu yıl 14. defa düzenlenen Alışveriş Festivali yoğun ilgi gördü.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Otizmli çocuklar yararına bu yıl 14. defa düzenlenen Alışveriş Festivali yoğun ilgi gördü.

Otizmli bireylerin yararına her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve büyük ilgi gören alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini Le Bedesten’le birleştirdi. “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği” 1 – 2 – 3 Aralık tarihlerinde Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da yoğun katılımla gerçekleşti.

Tohum Otizm Vakfı’nın otizmli bireyler yararına yaptığı çalışmaları desteklemek, tanıtmak, farkındalık ve kaynak yaratmak amacıyla gelenekselleşen alışveriş şenliği, bu yıl güçlerini online alışveriş sitesi Le Bedesten ile birleştirdi. Otizmli bireylerin yararına bu yıl 14. defa düzenlenen ve büyük ilgi gören Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği; 1, 2, 3 Aralık’ta İstanbul’un en yeni ve en popüler oteli Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’da, ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Üç gün süren şenlikte, Tohum Otizm Vakfı’nın projelerine ve eğitim bursuna ihtiyaç duyan otizmli çocuklara aktarılmak üzere, etkinlik girişlerinden, katılımcı firmalardan ve çekiliş bilet ücretleri aracılığı ile yardım toplandı.

100’ü aşkın seçkin marka festivalde buluştu

Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği; takı, giyim, dekorasyon, ev tekstil, mücevher, kozmetik, aksesuar ve antika gibi çeşitli pek çok konuda seçkin ve özel markanın ürünlerini ziyaretçiler ile buluşturdu. Birçok tanınmış markayı sosyal sorumluluk bilinci ile bir araya getiren “Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği”ne ziyaretçiler, yoğun ilgi gösterdi. Üç gün süren ve yılbaşı öncesi lüks alışverişin yeni destinasyonu olan Le Bedesten’in markalarının da yer aldığı alışveriş şenliğinde sevdikleri için hediyeler alırken, aynı zamanda otizmli çocukların eğitimine katkıda bulundu.

Birbirinden özel cazip hediye çekilişle sahiplerini buldu

Katılımcıların hem alışveriş yaptıkları hem de bu alışverişle otizmli çocukların eğitimine katkıda bulundukları Tohum Otizm Vakfı x Le Bedesten Yılbaşı Alışveriş Şenliği’nde bu yıl 14’ncü yıla özel hediye çekilişi yapıldı. Tohum Otizm Vakfı’nın küçük gönüllüleri tarafından gerçekleştirilen çekilişte bilet alan şanslı misafirlerden 9 kişi; Ali Elmacı tablo, Ferruh Karakaşlı tablo, Vivamayr Avusturya Maria Wörth veya Altaussee Sağlık Kampı’nda konaklama, Mandarin Oriental Bodrum’da konaklama, Sırmasa’dan 12 kişilik davet masası, Siren Ertan Istanbul Haute Couture elbise, Merve Gürsel’den dekoratif obje, Luxuria’dan 10.000 TL değerinde hediye çeki ve Tiffany&Co.’dan 10.000 TL değerinde hediye çeki kazandı.

TOHUM OTİZM VAKFI HAKKINDA:

Tohum Türkiye Otizm Erken Tanı ve Eğitim Vakfı, “Otizm Spektrum Bozukluğu” olan çocukların erken tanısının konulması, özel eğitim ile topluma bağımsız bireyler olarak katılmalarına öncülük edilmesi ve bunun yurt çapında yaygınlaştırılması amacıyla, kar amacı gütmeyen ve kamu yararını gözeten bir sağlık ve eğitim vakfı olarak 15 Nisan 2003 tarihinden bu yana çalışmalarını yürütmektedir.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!