Oyuncu İlker Aksum kaza yaptı

Oyuncu İlker Aksum kaza yaptı
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Adana’da oyuncu İlker Aksum’un kullandığı otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp takla attı. Esnaf tarafından araçtan çıkarılan Aksum, kaldırıldığı hastanede yapılan kontrollerinin ardından taburcu edildi.

Adana’da oyuncu İlker Aksum, bugün saat 15.00 sıralarında Adana Havalimanı’na gitmek için otomobiliyle yola çıktı. Yüreğir ilçesi Kışla Mahallesi Mithat Ünsal Bulvarı’na geldiğinde Aksum, otomobilin kontrolünü yitirdi.

Otomobil, refüjdeki ağaca çarpıp takla attı. Araçta sıkışan Aksum, bölge esnafı tarafından bıçakla emniyet kemeri kesilerek çıkarıldı.

Aksum, olay yerine çağrılan ambulansla kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumu iyi olan Aksum, kontrollerinin ardından taburcu edildi.

Oyuncu İlker Aksum’un otomobili ağaca çarpıp takla attı https://t.co/RdrXMVJX2Y pic.twitter.com/7jPTCnP5qE

— Sputnik Türkiye (@sputnik_TR) May 29, 2021

Aksum’u araçtan çıkaran esnaf: Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti

Adana’da refüjdeki ağaca çarpıp takla atan oyuncu İlker Aksum’un sıkıştığı otomobilden çıkaran esnaf Mustafa Öztürk, kazayı anlattı. Öztürk, iş yerindeyken büyük bir gürültü duyup dışarı çıktığını belirterek, şunları söyledi:

“Dinamit patlamış gibi çok kötü bir sesti. En son iki takla atarken, araç ters döndü. Sonrasında koştuk, kapıyı açtım. ‘Bende bir şey yok’ dedi. Bıçağı alıp kemeri kestik. Sonrasında çıkarttık. Durumu iyiydi, oturdu elini yüzünü yıkadık. Dizleri mordu, yüzünde kanamalar vardı. O şekilde çıkarttık. Ambulans geldi, binerken kendisinde bir şey olmadığını söyledi. Sağlık ekibi yine de götürmek istedi. Sağlık ekibi kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.”

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!