Polis otosuyla hırsızlık yaptılar

Polis otosuyla hırsızlık yaptılar
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İstanbul Başakşehir’de 2 çırak, işyerlerine tamir için bırakılan polis otosunu alıp sanayi sitesi içinde zikzak çizerek tur attı. Çıraklar, pitbull cinsi köpeği de çaldı.

Olay geçen pazar Başaksehir’de bulunan Bağcılar-Güngören Sanayi Sitesi’nde sabah saatlerinde yaşandı. Arızalandığı için bir polis otosu buradaki tamirciye bırakıldı.

Burada çalışan iki tamirci çırağı arızası giderilen aracı kaçırdı. Çıraklar bir süre zikzak çizerek kullandıkları araçla başka bir işyerinin önünde durdu.  C.G. ve İ.A. isimli iki şüpheli buradaki pitbull cinsi köpeğin zincirini çözdü ve polis otosuna aldı.

Çıraklar daha sonra kendi işyerlerine dönerek aracı bıraktı. Köpeği çalınan iş yeri sahibi  E.Ş., güvenlik kamerası görüntüleri ile polise giderek, şikayetçi oldu.

İ.A. polis tarafından gözaltına alındı. Köpek, sahibine geri verilirken, İ.A. ifadesinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı. Öte yandan 2 çırağın polis otosu ile tur atmaları ve köpeği çaldıkları işyerinin önünde durmaları güvenlik kameralarına yansıdı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!