Polisin sırtında taşıdığı yaşlı kadın, ‘Adımlarınıza kurban olurum’

Polisin sırtında taşıdığı yaşlı kadın, 'Adımlarınıza kurban olurum'
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Çorum’da yaşlı kadına karşı yaptığı örnek davranışla gönülleri fetheden polis memuru Hasan Başpınar ve ekip arkadaşı Mehmet Çoban, 85 yaşındaki Müzeyyen Kahramantekin’i ziyaret etti.

Gece kendisini adresine götüren ve 5’inci kata kadar sırtında taşıyan ekipleri karşısında gören Müzeyyen Kahramantekin, duygu dolu anlar yaşadı.

“Kurban olurum ben size yavrum” diye duygularını dile getiren Kahramantekin, “Adımlarınıza kurban olurum yavrularım benim. Beni nasıl getirdiniz? Unutmadım. Unutmuyorum da. Allah’ım üçünüze de hacı olmayı nasip etsin. Hakkınızı helal edin yavrum. Gece nasıl getirdiniz? Allah çoluğunuzla çocuğunuzla gülmeyi nasip etsin. Acılar görmeyin. Gece beni beklediniz. Allah sizlerden razı olsun. Allah sizi düşmanlardan korusun. Allah işinizi gücünüzü rast getirsin” ifadelerini kullandı.

Müzeyyen nine ile bir süre sohbet eden polis memurları ise, “Anne nasılsın? Herkes senin evladın polisler olarak. Bizler senin evladınız. Ne zaman bir ihtiyacın olduğunda bizi ararsanız yardımcı olurlar” ifadelerini kullandı.

“Teşekkür etmek için emniyete gelecektik”

Müzeyyen Kahramantekin’in kızı Leyla Kılıç ise “Evladım size teşekkür etmek için Emniyet Müdürlüğü’ne gelecektik. Allah razı olsun. Nasıl çıkardınız annemi sırtınızda? Annemle o kadar ilgilenmişsin ki anlatamam” diye konuştu.

Muhammed Muttalip Yalçın – Tugay Göktürk
 

İLGİLİ HABER

Polisten gönülleri fetheden hareket Polisten gönülleri fetheden hareket

İLGİLİ HABER

İçişleri Bakanı Süleyman Soyludan Türk Polisi paylaşımı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan ‘Türk Polisi’ paylaşımı

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!