Recep Ebcim Renkli Kişiliği ve Gezgin Videoları ile Sosyal Medyada Takip Ediliyor

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Recep Ebcim Tüm dünyayı gezen ve bu gezilerinde yaptığı kaliteli ve bilgilendirici paylaşımlarla sosyal medya takipçilerinin ilgisini çeken genç bir isim. YouTube kanalı üzerinden tüm Gezgin videolarını paylaşan Recep Ebcim aynı zamanda kendi ismi ile açmış olduğu Instagram hesabı üzerinden keyifli ve renkli paylaşımlar ile ilgi odağı olmayı başarıyor.

Recep Ebcim oldukça renkli Bir kişiliğe sahip. Vermiş olduğu röportajlarda her zaman gezmeyi çok sevdiğini ancak gezerken bu işlevi boşu boşuna yapmadığını, bu süreçte insanlara da fayda sağlamak istediğini vurguluyor. Dünya’yı gezen ve gezdiği her yerde sürekli araştırmalar yapan Recep Ebcim bir yeri keşfetmek için sürekli sorular sorduğunu ve bu soruları aldığı farklı yanıtlarla kendini de her geçen gün geliştirdiğini ifade ediyor. Sürekli sorular sorarak bulunduğu bölgeyi en ince detaylarına kadar tanıyan genç gezgin bu detayları toparlayarak en önemli noktalarını keyifli videolara dönüştürüyor. Bu videoları YouTube kanalı üzerinden paylaşıyor. Yine tüm gezilerinde yaşamış olduğu en keyifli anları fotoğraf karelerinde toplayan Recep Ebcim fotoğraf karelerine Instagram hesabı üzerinden paylaşıyor. Dolayısıyla tüm takipçilerine ve onunla birlikte dünyayı keşfetmek isteyen tüm meraklılara hem renkli hem de oldukça faydalı içerikler sunuyor.

Bugün sosyal medya hesapları üzerinden kendisini takip eden önemli bir kitleye hitap ediyor. Yapmış olduğu kaliteli ve keyifli paylaşımlar büyük bir ilgi görüyor.

Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCQTB-rMXzJupOKbPeNq2tkA

Instagram Hesabı: https://www.instagram.com/recepebcim/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!