Salı günleri hangi diziler var? Tüm kanalların Salı dizileri

Salı günleri hangi diziler var? Tüm kanalların Salı dizileri
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Salı günü dizilerine baktığımızda birbirinden farklı konulara sahip iddialı diziler yer alıyor. Her dizinin kendine göre kitlesi oluşmuş durumda. Zaman zaman dizi beklentileri tercihleri de değiştiriyor ancak genel olarak ilk bölümden bu yana favori diziler izleyiciler tarafından belirlenmiş oluyor. Peki, Salı akşamı hangi kanalda hangi diziler var? İşte Salı dizileri..

Salı günleri hangi diziler var?

Salı günü izleyicisiyle buluşan 4 dizi:

1.MASUMLAR APARTMANI TRT 1

2. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ  ATV

3. HEKİMOĞLU KANAL D

4.BARAJ FOX TV

Salı dizilerinin konuları

1.MASUMLAR APARTMANI DİZİSİ KONUSU

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı. Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

5fcf7961d265a21e387ce682

2. EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ DİZİSİ KONUSU

Çocuk denecek yaşta girdiği yeraltı dünyasının tepesine doğru tırmanmakta olan Hızır Çakırbeyli ve ailesinin hikayesi anlatılmaktadır. Yeraltı dünyasına giren her adam haksızlıklara başkaldırmaya yemin eder. Güçlenip zenginleştikçe kendisi bu haksızlıkların kaynağı olur…

5fcf7961d265a21e387ce67c

3. HEKİMOĞLU DİZİSİ KONUSU

Ateş Hekimoğlu (Timuçin Esen), bir vakıf hastanesinde çalışan bulaşıcı hastalıklar ve nefroloji konusunda uzman ünlü bir doktordur. Departmanında teşhis konulması güç olan hastaları kendi seçtiği kişilerden oluşan ekibiyle birlikte iyileştirir. Doktorları konu alan dizileri takip etmektedir. Hastalarına duygusal olarak mesafeli, anlatılanlara değil bilimsel bulgulara inanan, bulmacaları seven, teşhis ve tedavi söz konusu olduğunda hastane kurallarını ve yasaları umursamaz kişiliği nedeniyle aynı zamanda Tıp Fakültesinden arkadaşı olan hastane yöneticisi İpek’i (Ebru Özkan) ve aynı zamanda yakın arkadaşı olan Onkoloji uzmanı Orhan’ı (Okan Yalabık) zor durumların içerisine sokar. Ekibi oluşturan ve birbirlerinden çok farklı geçmişleri olan Mehmet Ali (Kaan Yıldırım), Zeynep (Damla Colbay) ve Emre (Aytaç Şaşmaz), Hekimoğlu’nun gözüne girebilmek için birbirleriyle yarış içerisindedir.

5fcf7961d265a21e387ce67e

4.BARAJ DİZİSİ KONUSU

1977 yapımlı, başrollerinde Türkan Şoray ve Tarık Akan’ın oynadığı “Baraj” isimli filmin dizi uyarlaması olarak izleyici karşısına çıkacak olan yapımda Nazım’ın (Feyyaz Duman), internette bir arkadaşlık sitesinde Nehir’le (Biran Damla Yılmaz) tanışma hikayesi konu alınıyor. Birbirlerini hiç görmemiş olma durumu, Nehir’in fotoğrafını göndermesiyle değişir. Nehir’in çok güzel ve kendinden genç olduğunu düşünen Nazım yüzündeki yara yüzünden kendi fotoğrafını göndermeye çekinir ve Nehir’in ısrarı ve onu kaybetme korkusundan dolayı Nazım, baraj inşaatına İstanbul’un renkli hayatından sürgün gönderilmiş, yakışıklı ve çapkın bir genç olan Tarık’ın (Burak Yörük) fotoğrafını gönderir. Nehir’in fotoğraftaki Tarık’ı beğenmesi ve sürpriz bir şekilde baraja gelmesi işleri karıştıracaktır…

5fcf7961d265a21e387ce680

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!