Schneider Electric, EcoXpert Sistem Entegratörleri İle Buluştu, 2022’nin Yol Haritasını Açıkladı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Schneider Electric, endüstriyi birlikte şekillendirmek üzere uzun yıllardır iş birliği yaptığı ‘EcoXpert sistem entegratörleri’ ile Kıbrıs’ta düzenlediği değerlendirme toplantısında buluştu.
Türkiye’den ve bölgeden yoğun katılımla gerçekleşen etkinlikte, Schneider
Elecric Türkiye, Orta Asya & Pakistan Dijital Enerji ve Güvenli Güç Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam liderliğinde şirket sözcüleri endüstriye yön verecek yenilikleri açıkladı.
Buluşmada, 2022 yılına ışık tutan öngörü ve projeler paylaşıldı.
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne önderlik eden ve Corporate Knights tarafından 2021 yılında Dünyanın En Sürdürülebilir Şirketi seçilen Schneider Electric, EcoXpert sistem entegratörleri ile bir araya geldi. Kıbrıs’ta, Kaya Artemis Hotel’de düzenlenen etkinlikte, şirket yöneticileri ve sektör temsilcileri 2021 yılını değerlendirdiler ve yeni döneme ışık tutan paylaşımlarda bulundular.

 

Schneider Electric Türkiye, Orta Asya & Pakistan Dijital Enerji ve Güvenli Güç Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Sağlam’ın açılış konuşmasıyla başlayan oturumlarda; EcoXpert Global Program Direktörü Virginie Milhaud ve Orta Doğu ve Afrika Bölgesi EcoXpert Lideri Aimen Abd-el-Azim, dünya genelindeki ve bölgedeki EcoXpert yapılanmasıyla birlikte gelecek senelerde kanalda ne gibi yeniliklerin gerçekleşeceğini katılımcılarla paylaştılar. Ardından Kritik Güç EcoXpert Global Program Müdürü Aziz Mehdaoui Dijital Güç alanında; Türkiye, Orta Asya & Pakistan Dijital Binalar Ürün Müdürü & EcoXpert Kanal Pazarlama Lideri Eren Akalın Dijital Binalar alanında, Türkiye, Orta Asya & Pakistan Konut Çözümleri ve Dağıtım Kanalı Ürün Müdürü Cem Pekmezcioğlu ise Aydınlatma & Oda Kontrolü alanında şirketin öncü çözümlerini ve yeni dönemde lansmanı yapılacak ürünleri tanıttılar.

 

Etkinlikte sunulan Schneider Electric EcoStruxure Building Advisor, Planon ve Elektrikçi Araç Şarj istasyonu çözümleri de sektör temsilcilerinin büyük beğenisini topladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!