Serhat Devran Kimdir? Serhat Topçu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşında?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Serhat Devran, Tekirdağ Çorlu ilçesinde 5 Nisan 1994′ te 4 erkek kardeşten en küçüğü olarak dünyaya geldi. Çok neşeli ve güler yüzlü olmasının yanı sıra duygusal bir yapıya sahipti. Hayatın zorlukları ailesi ve kendisini de epey bir hırpalamış olmalı ki erken yaşta hem okuyup hem de çalışma duygusunu tattı. Küçük yaşta öğretmenlerinin ve çevresindeki insanların beğenisiyle müzik yolculuğunda ilk adımlarının temelini oluşturdu.

Eğitim hayatı devam ederken sahnelerde canlı müzik yaparak gelecekteki hedeflerine doğru ilerleme kaydetti. Söz ve beste yapmaya ilk olarak 11 yaşında başlayan Serhat Devran uzun denemeler sonrasında kendisini de geliştirerek hem beste hem de seslendirme konusunda ciddi yol kat etti. 2015 yılında en büyük abisinin baskısıyla ÇMD ‘Çorlu Müzik Derneği’ çatısı altında Türk Sanat Müziği korosuna katıldı. 2 yıla aşkın sürede onlarca konser ve etkinliklerde müziğini icra etti.

Gün geçtikçe sevenlerinin ilgisi artıyor ve daha profesyonel işler yapmanın zamanı geldi diyerek menajeri ve yol arkadaşım dediği Nahide Doğan ile planlama yapıp, Yeşil Işık isimli ilk single çalışmasını DMC etiketi ve Netd müzik aracılığı ile 3 nisan 2019’ da piyasaya sürdü. Yeşil Işık şarkısına büyük ilgi geldiğini gören sanatçı aynı yıl içerisinde Ben Geldim isimli 2. single çalışmasını da İls Vision etiketiyle piyasaya sürüyor. Bir süredir sessizliğini koruyan sanatçı sessizliğini bozdu ve sevenlerine yeni şarkının yakında geleceğini duyurdu. Hazırlanma aşamasında olan ‘Kalbin Kaderin Olsun’ isimli şarkısı için kamera karşısına geçecek olan Serhat Devran yoluna ve başarılarına bir yenisini eklemek istiyor .

Serhat Topçu instagram hesabı için tıklayın!
https://www.instagram.com/serhatdevrann/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!