SON TREND SAÇ TASARIM ŞOVLARI GÖZ DOLDURACAK

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye’nin sektöründe ilk ve en prestijli fuarı Güzellik ve Bakım İstanbul, 17-20 Mart 2022 tarihleri arasında, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı – Rumeli Salonu’nda gerçekleşecek.  Fuarda, güzellik ve bakım alanında son teknoloji trend ve yöntemler ele alınırken yılın son moda saç tasarımları da “Beauty on the Stage” bölümü kapsamında ziyaretçilere uygulamalı olarak sunulacak. Bu yıl, sıkıcı tekdüze saçlardan uzaklaşılıp canlı, riskli ve son derece sürpriz içeren saç modasına ilgi de oldukça yoğun …

 

Sektör profesyonellerinin dünyadaki güzellik trendlerini tanıtacağı Güzellik ve Bakım Fuarı bu yıl 17-20 Mart tarihleri arasında güzellik sektörünü tek çatı altında toplayacak. Güzellik ve Bakım İstanbul Fuarı’nda son güzellik trendleri, gelişmiş teknolojiler, markaların yeni ürünleri ve çeşitli workshoplar ziyaretçilere sunulacak.

 

MODA SERT GEÇİŞLİ SAÇLARA YÖNELİYOR

Yılın saç trendleri düz renklerden ziyade; soğuk, sert geçişli ve uzun saçlara yöneldiğini gösteriyor. Bu yıl, sıkıcı tekdüze saçlardan uzaklaşılıp canlı, riskli ve son derece sürpriz içeren saçlara ilgi de oldukça yoğun olacak. Ayrıca, Güzellik ve Bakım Fuarı kapsamında yapılacak konferanslarda yılın trend saç modelleri renk, boya, kesim gibi pek çok yönden ele alınacak. Fuarda yer alacak “Beauty on the Stage” bölümünde saç, topuz ve makyaj, saç kesimi ve renklendirme, türban tasarım şovları en renkli gösterilerle ziyaretçilere uygulamalı olarak sunulacak. Aynı zamanda, “Beauty Workshop” oturumları kapsamında da, alanında uzman kişiler tarafından katılımcılara uygulamalı eğitimler de verilecek.

SAÇ BAKIMINDA SAĞLIK ÖN PLANDA

Fuarda, yeni trendlerle birlikte sunulacak görsel şovların yanı sıra saç sağlığı konusunda da alanının uzmanlarından sunumlar paylaşılacak. Bakımlı görünme anlamında saçlar en önemli unsurlardan birini ifade ediyor. Sağlıksız saçlar hem görünümü hem de kişinin psikolojisini olumsuz yönde etkiliyor. Bu noktada, “Saç Dökülmesi ve Tedavi Yöntemleri” konu başlıklı sunumu ile Dermatoloji Uzmanı Uzm. Dr. Marzieh Javadpour saç sağlığı konusunda önemli noktalara değinecek.

4 gün boyunca devam edecek fuarla eş zamanlı olarak kategorize edilmiş etkinlik programında 15 oturum25 konuşmacı katılımı ile gerçekleşecek.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!