Sörloth’tan taraftarların ‘Come to Trabzonspor’ kampanyasına yanıt: Beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın

Sörloth'tan taraftarların 'Come to Trabzonspor' kampanyasına yanıt: Beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Trabzonsporlu taraftarların sosyal medyadaki “Come to Trabzonspor” kampanyasıyla ilgili Alexander Sörloth’tan açıklama geldi. Sörloth, “Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın” dedi.

Trabzonspor taraftarları, geçen sezon Almanya’nın Leipzig takımına transfer olan Norveçli golcü Alexander Sörloth’un geri dönmesi için sosyal medyada kampanya başlattı.

Sörloth, konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

“Merhaba Trabzonspor taraftarları, Sevginizi ve desteğinizi takdir ediyorum ama lütfen beni aramayı ve mesaj göndermeyi bırakın. Hayatımı çok stresli hale getiriyor. Yeter artık.”

Hi Trabzonspor fans,
I appriciate your love and support but please stop calling and sending me messages. It makes my life very stressful. Enough is enough.

— Alexander Sørloth (@Asorloth) June 2, 2021

Sörloth’un hesabından paylaştığı son fotoğrafa 1.5 milyonu aşkın “Come to Trabzonspor-Trabzonspor’a gel” ifadesi kullanarak yorum yapmıştı.

Öte yandan, Norveç’te yayın yapan TV 2’ye konuşan Sörloth, “Gelen mesajlardan dolayı telefon numaramı değiştirdim. Instagram bildirimlerini kapattım. Telefon numaramı ele geçirdiler” ifadelerini kullanmıştı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!