Spor salonları kapanacak mı? İstanbul’da spor salonları kapandı mı?

Spor salonları kapanacak mı? İstanbul'da spor salonları kapandı mı?
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Fitness, pilates, yoga ve Spor salonlarına üyeliği olan vatandaşlar spor salonları kapanacak mı sorusuna yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam Kabine Toplantısı’nın ardından yeni kısıtlamaları halka duyurdu. Kısıtlama tedbirleri arasında spor salonları da yer alıyor mu? Spor salonları kapanacak mı? İstanbul’da spor salonları açık mı?

SPOR SALONLARI KAPANACAK MI?

-Koronavirüs kapsamında alınan yeni kısıtlamalar cuma günü saat 20:00’da yürürlüğe girecek. Spor salonları da saat 20:00’a kadar açık olacak.

-Tüm spor müsabakaları seyircisiz oynanmaya devam edilecek. Halı sahaların faaliyetlerine ara verilecek. Seyircisiz oynanabilecek spor müsabakalarındaki sporcu, yönetici ve diğer görevliler sokağa çıkma yasağından muaf olacaklar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi,  koronavirüs tedbirleri kapsamında belediyeye ait spor salonları, kültür merkezleri, tiyatro salonlarının kapatılacağını duyurdu. İBB’ye ait kültür merkezlerinin kapalı kalmasına ve tüm müzelerin yanı sıra SPOR AŞ’nin işlettiği İBB spor tesislerin kapatılmasına karar verildi. Kapalı salonda izleyicisi olan sahne sanatları da online olarak icra edilecek. Belirtilen maddeler, İBB’nin Bilimsel Danışma Kurulu’nun önerileri doğrultusunda İBB tarafından 19 Kasım Perşembe’den itibaren uygulamaya konulacak.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!