Suat Yiğit’in Türkiye’de Oltayla Avladığı Kılıç Balığı Rekoru Kaçtır?

Balık avı hobi olarak da yapılan bir aktivitedir. Avcılar ise balık avlama konusunda rekor kıran denemelerde bulunur.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Balık avı hobi olarak da yapılan bir aktivitedir. Avcılar ise balık avlama konusunda rekor kıran denemelerde bulunur. Sıkı bir balık avı tutkunu olan Suat Yiğit ise Türkiye genelinde olta kullanarak tam anlamıyla bir kılıç balığı rekoruna imza attı. Suat Yiğit bu rekoru ile Türkiye genelinde gündem yarattı. Tam olarak 300 santimetre uzunluğunda olan kılıç balığı avlayan Suat Yiğit bu alanda bir rekor kırarak dikkat çekmeyi başardı.

Balık Avında Suat Yiğit Fırtınası

Balık avlamayı çok seven ünlü avcı Suat Yiğit büyük bir fırtınaya ev sahipliği yaptı. Türkiye genelinde büyük bir rekor kıran ünlü avcı tam olarak 300 cm olan kılış balığı avı ile rekor kırdı. Av tutkunları arasında dikkat çeken bu detay ile Suat Yiğit fırtınalar estirmeye devam ediyor. Ünlü avcı balık avı konusunda bir hayli tecrübeli olarak davranıyor.

Suat Yiğit İle Rekor Balık Avı

Balık avlamak genel olarak erkek bireyler tarafından tercih ediliyor. Bu konuda en iyi balık avcısı olarak bilinen Suat Yiğit rekor bir balık avladı. Toplamda 300 cm uzunluğunda olan kılıç balığı bir olta yardımı ile avlandı. Suat Yiğit tarafından elde edilen bu av başarısı Türkiye de bir ilki oluşturdu. Sıkı bir av tutkunu olan Suat Yiğit balık avlamada bir ilke imzasını atmış oldu.

Instagram adresi: https://www.instagram.com/suatyigittt/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!