TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: Görevlerimi sürdürmeye devam ediyorum

TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu: Görevlerimi sürdürmeye devam ediyorum
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, görevlerinin başında olduğunu belirterek “Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim” dedi.

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, görevlerine devam ettiğini bildirdi. Görevden alındığı yönündeki haberlerin ardından kişisel Twitter hesabında paylaşımda bulunan Türkoğlu, şunları kaydetti:

“Büyük gururla sürdürdüğüm Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve Türk basketboluna hizmet etmek üzere seçilerek icra ettiğim Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanlığı görevlerimi tüm bilgim, birikimim ve vizyonumla sürdürmeye devam ediyorum. Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum.”

Yeni dönemde yapılacak seçimlere hazırlanan isimlerin, kalitesiz derme çatma yalan haberlerle değil, basketbolun geleceğine yönelik vizyon ve iş planlarıyla kampanya yürütmelerini dilerim. Camiamıza yakışacak yöntemin bu olduğuna inanıyorum.

— Hidayet Türkoğlu (@hidoturkoglu15) January 12, 2021

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!