Tekirdağ’da bin polisle huzur uygulaması: 11 ilçenin giriş ve çıkışları mercek altında

Tekirdağ'da bin polisle huzur uygulaması: 11 ilçenin giriş ve çıkışları mercek altında
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler bin polis ile ilçe merkezi dahil 11 ilçede uygulama gerçekleştirdi. 2 etaplı gerçekleştirilen uygulamada yollar denetim altına alındı. Yol denetimlerinde araçlar ve şahıslar tek tek sorgulandı. Toplamda 7 bin 205 şahıs sorgulanırken, çeşitli suçlardan aranan 5 şahıs ve 17 yoklama kaçağı şahıs yakalandı. Araç kontrollerinde ise bin 519 araç kontrol edildi. Kontrollerde 4 araç trafikten men edildi.
Uygulamanın ikinci etabında ise polis ekipleri mekanları denetlendi. 7 mekana kons çalıştırmaktan işlem yapılırken, 27 mekana çeşitli konulardan idari işlem yapıldı. Ayrıca 2 mekana daha kumar oynatmaktan işlem yapıldı.

Polis ekiplerinin aralıksız devam eden denetimlerinde 9 adet ruhsatsız tabanca ve 1 adet tam otomatik av tüfeği ele geçirildi. Son olarak 43 şahsa adli/idari işlem yapılmak üzere soruşturma başlatıldı.
Yol uygulamalarına takılıp karantina şüphesi bulunan Harun Yıldırım ise karantinasının bittiğini düşündüğü için dışarı çıktığını söyledi.

Halil Dağ

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!