Tesettür Bu Yıl Dikkat Çeken Renkler 

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Qanu tesettür giyim bu sezonun en güzel ürünlerini piyasaya sunmaya başladıQanu da bu sezon birbirinden güzel modeller ve renkler kadın giysilerinin oluşumunda etkili olmaya başladı. Bu sezon en çok canlı renkler moda olmaktadır. Sezonun en dikkat çeken renkleri canlı ve neon renklerden oluşmaktadır. Bu sezon elbiselerde tunikler de pantolonlarda ve etekler daha çok canlı renkler kullanılmaya başlandı. Bu renkler hemen hemen herkesin beğeneceği ve rahatlıkla kombinleyeceği renklerden oluşmaktadır.

En Çok Tercih Edilen Renkler

Yeşiller turuncular hardal ve kiremit tonların en çok vitrinleri süsleyen renkler arasında yer almaktadır. Bununla beraber krem ve tonları tesettür giyim de çok fazla tercih edilen renkler haline gelmeye başladı. Qanu tesettür giyim ürünlerine bakıldığında daha çok canlı renkleri krem tonlarında ki renkler ile kombinleyen bu renklerin karışımından oluşan birbirinden farklı modellerde elbiseler en çok tercih edilen modellerdendir.

Elbiseler bu sezonda en çok  tercih edilen ve istenilen ürünler arasında yer almaktadır. Qanu tesettür giyim elbiseler ya da pantolon etek gibi kombinler oluşturulurken bu renkler çok fazla kullanılmış ve oldukça şık ürünler ve şık kombinler ortaya çıkarmıştır. Qanu sitesindeki bu sezon ürünlerinin hemen hemen hepsi tüm kesime hitap eden hem spor hem şık birbirinden farklı ve güzel modellerin bulunduğu ürünler şeklinde tasarlamıştır.

Kaynak: https://www.qanu.com.tr/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!