Tether Usdt Nedir? Nasıl Alınır? Tether Cüzdanı Ne İşe Yarar? Bankadan Satın Alınabilir Mi?

Tether Usdt Nedir? Nasıl Alınır? Tether Cüzdanı Ne İşe Yarar? Bankadan Satın Alınabilir Mi?
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Günümüzde Tether, likidite sağlamaya ve piyasa dalgalanmalarına karşı bir koruma sağlamaya yardımcı oluyor. Bu görevi yerine getirebilir çünkü Stablecoin olarak bilinir.

Tether USDT Nedir?

Tether (USDT), değeri ABD dolarına sabitlenmiş popüler bir stabilcoindir. Tether, kripto para biriminin değerini yerleşik bir fiat para biriminin değerine sabitleyerek kullanıcıları kripto para birimi alanının değişkenliğinden korur. Tüm USDT jetonları, Tether’in rezervleri tarafından% 100 desteklenir.

Tether’in USDT’si bugün, kripto para birimi dünyasında dört milyar doların (USD) üzerinde bir değerleme ile yedinci değerlemedir. Ancak bu kriptoaktif, Tether bir stabilcoin olduğu sürece özel kalır.

Stablecoinler, değeri itibari para birimininkini kopyalayan varlıklardır , yani fiyatları çok sabit kalır. Tether, 2014’ten beri mevcut haliyle var olduğu ve bugün 20 milyar günlük borsa hacmi ile bu pazardaki kullanımın% 80’ini temsil ettiği için, stabilcoinlerin ilkidir.

Stablecoinler, değeri bir itibari para birimininkini kopyalayan varlıklardır, yani fiyatları çok sabit kalır.

Tether Nasıl Alınır?

Diğer ” istikrarlı kripto para birimleri ” gibi, Tether basit bir ihtiyacı karşılamaya çalışıyor: Euro veya dolar gibi para birimlerine geri dönmekten kaçınmak için değişken kripto para birimleri satmak isteyen yatırımcılara bir alternatif sunmaktadır.

Tether, rezerv yoluyla teminatlandırma ilkesine dayanmaktadır: yaratılan her USDT, firma ile ilişkili bir banka hesabındaki bir dolara (USD) karşılık gelir.

Ücretsiz hesabınızı oluşturun

Hesabınızı birkaç dakika içinde oluşturun ! Ardından e-postalarınıza bakın ve onay bağlantısına tıklayın. Doğrulanın ve USDT satın alın. Hesabınızı doğrulayın sonra USDT satın.

Kriptomat’ta Tether satın alabilmek için hesabınızı doğrulamanız gerekir. Bu adım için sizi kimlik kartınızı veya pasaportunuzu yüklemelisiniz. Belgeleriniz onaylandıktan sonra kredi kartınız ile anında Tether satın alabilirsiniz! Banka havalesi ile de satın alma işlemlerini yapabilirsiniz.

Tether Cüzdanı Ne İşe Yarar?

USDT’yi satın aldığınızda, para birimi Tether cüzdanınıza gönderilecektir. İşlem yaptığınız şirketin sizin için sunduğu hizmetler arasında cüzdan seçeneği de bulunur.

Tether cüzdanı, kullanıcıların USDT’lerini borsalarda saklamalarına olanak tanıyan güvenli bir yöntemdir.
Bunu yapmak için, her cüzdan, madeni paralarını Blockchain’de bulmalarına yardımcı olan benzersiz bir anahtar setiyle birlikte gelir.

Bu kodlar daha yaygın olarak şu şekilde bilinir:

Özel Anahtar: Paralarınıza erişmenizi ve harcamanızı sağlar. Bu anahtara erişimi olan herkes Tether’inizi harcayabilir. Daima güvenli ve özel tutun.

Genel Adres: Kullanıcıların başkalarından para almasına veya istemesine olanak tanır. Bu, size Tether gönderen herkesle paylaşacağınız adrestir.

Bilmeniz gereken ilk şey, gerçekte ne tür USDT tokenlerına sahip olduğunuzdur. Ardından, aşağıdaki kategorilerden birinden uyumlu bir cüzdan seçmeniz gerekecek:

Mobil cüzdanlar; kriptolarına günde birkaç kez erişmeniz gerekiyorsa, bu akıllı telefon uygulamaları telefonunuzu taşınabilir bir bankaya dönüştürür. Telefonunuzu kaybetmek paranızın güvenliğini etkileyebileceğinden, telefonunuza iyi baktığınızdan emin olun.

Web cüzdanları; bu cüzdanlara cep telefonunuzdan veya web tarayıcınızdan erişilebilir. Kullanışlıdırlar ve bu onları popüler kılar, ancak güvenliğin en iyi özellikleri olmadığı konusunda uyarılmalıdır. Bu nedenle, olabildiğince çok ek güvenlik katmanı eklediğinizden emin olun.

Donanım cüzdanları; bunlar, kripto paranızı saklamak için özel olarak tasarlanmış son derece güvenli, fiziksel cihazlardır. Bunları hem günlük işlemler hem de uzun süreli depolama için kullanabilirsiniz.

Tether’in Faydaları Nelerdir?

USDT, dünyanın en güçlü para birimlerinden biri olan dolara sabitlendiğinden, bu nedenle çok istikrarlı ve kripto para birimi dalgalanmalarına karşı korunmanın iyi bir yoludur. Ayrıca istikrarı için USDT, çevrimiçi ödemeler yapmak için yararlı olabilir.

USDT, ticaret platformlarının gerçek dolara dokunmak zorunda kalmadan ABD doları cinsinden fiyatlara sahip olmasını sağlar. USDT en yaygın, yaygın ve tanınan stabilcoin’dir.

Bankadan Satın Alınabilir mi?

Tether’den sorumlu ticari kuruluş olan Tether Limited, para yatırmak ve çekmek, ayrıca Tether’ları oluşturmak ve yok etmekten sorumludur. Ayrıca, Tether’lerin depolanmasını ve transferini sağlayan Tether web sitesini yönetiyor.

Tether’in borsalar ve diğer üçüncü şahıslarla entegrasyonu üzerinde çalışıyor ve Tethers token’larını destekleyen fiats para rezervlerinden sorumlu. Banka hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak alım satım işlemi yapabilirsiniz.

 

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!