Teyfik Karaboğa Hakkında Merak Edilenler?

Teyfik Karaboğa uzun süre bitcoin madenciliği üzerinde çalışmış ve oldukça başarılı olmuştur. Sonrasında da blockchain ağını kurmuştur.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Teyfik Karaboğa uzun süre bitcoin madenciliği üzerinde çalışmış ve oldukça başarılı olmuştur. Sonrasında da blockchain ağını kurmuştur.

Tevfik Karaboğa ilk olarak küresel kayıp eşya analiz veri tabanını blockchain ağı üzerinden kurmuştur ve kurucu ortağı olarak bu bünyede bu uygulamanın Ceo’su olmuştur. Memleketi Konya olan Teyfik Karaboğa hâlihazırda İsviçre’de yaşamakta olup başarılı işlerini buradan yürütmektedir. 2015 ten bu yana blockchain ile çalışmakta olan Karaboğa girişimci markalı bir iş insani olmakla beraber teknoloji alanında da bilim insanı statüsündedir.

İlk küresel kayıp eşya adına kurulan blockchain ağı olan Tr3zor Token Dünyanın en güvenilir borsaları arasında bulunan borsa listelerinde önemli bir yere sahiptir. Dünyanın En büyük ve en güvenilir borsalarından olan Probit Global ve Bittrue borsalarında listelenmektedir.

Teknoloji meraklısı bir girişimci iş insani olan Teyfik Karaboğa’yı İnstagram hesabından takip edebilirsiniz

Teyfik Karaboğa Neler Yapmıştır?

Bitcoin madenciliği yapan Konya asıllı olan Teyfik Karaboğa uzun süre bu görevinde başarılara imza attıktan sonra 2015 itibariyle de blockchain ile çalışan ve bir kaç kripto projesi üzerine başarı adımlar atan teknolojik alanda bir girişimcidir. Şimdilerde de İsviçre’de yaşayarak kayıp eşya bulan blockchain ağının CEO’su ve kurucu ortağı olmuştur.

TR3ZOR tarayıcılar ve mobil uygulamalar aracılığıyla erişilebilen, kaybolan ya da çalınan eşyaların küresel bir şekilde bilgil analizini sunar. TR3ZOR uygulamasını Android işletim sistemi ve appstore mağazalarından indirebilirsiniz.

Instagram hesabı: https://www.instagram.com/teyfik.karaboga/

Linkedin hesabı: https://www.linkedin.com/in/teyfik-karaboga-514a231b8/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!