TRIXIE’NİN SEVİMLİ HAYVAN KARAKTERLERİYLE 23 NİSAN COŞKUSU

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Çocukların sonsuz hayal gücünden ilham alan TRIXIE, farklı hayvan karakterlerine sahip sırt çantaları, renkli termosları, kalem kutuları ve beslenme çantalarıyla çocukların her macerasında olduğu gibi 23 Nisan’da da en eğlenceli anlarına eşlik ediyor.

 

Organik bebek ve çocuk yaşam tarzı markası TRIXIE, geniş ve kapsamlı ürün yelpazesiyle çocukların hayal gücünün yaratıcılığını sonuna kadar harekete geçiren bir dünya sunuyor. Her bir aksesuarı özenle seçilmiş renklerden oluşan Trixie, çocukların dikkatini çekmeyi başarırken ebeveynleri de unutmuyor ve ikisi arasında mükemmel bir denge kuruyor. Trixie ile çocuğunuzun sonsuz hayal dünyasına katılın, birlikte oynayın, öğrenin ve büyütün!

 

Trixie’den Çocukları Neşelendiren Bir Koleksiyon

Trixie Hayvan Koleksiyonu; sırt çantaları, kalem kutuları, beslenme çantaları, termoslar ve spor çantalarıyla çocuğunuzun ihtiyacı olan her şeyi sunuyor.

 

Trixie’nin sevimli sırt çantaları, çocukların okul yolunda ilk arkadaşı oluyor. Ayarlanabilir, dolgulu omuz askılarına ve her yerde kolaylıkla asmak için bir tutamağa sahip olan Trixie sırt çantaları, büyük bir bölmeden ve küçük bir ön cepten oluşuyor. Ayrıca yol arkadaşınızı kaybetmemeniz için iç kısmında isim etiketi de bulunuyor.

 

Trixie kalem kutuları, çocuğunuzla beraber en çılgın sanat eserini yaparken favori kalemlerini güvende tutuyor. Eğlenceli hayvan kombinasyonları ve renk paletlerinden oluşan kalem kutuları, okul çantalarının da tamamlayıcısı oluyor.

 

Trixie termal öğle yemeği çantaları ile çocuklar hayvan dostları eşliğinde lezzetli bir öğle yemeğinin tadını çıkarıyor ve çantaların sarkık hayvan kulakları sayesinde zaman eğlenceli bir oyun saatine dönüşüyor. Ayrıca yemek çantaları, su geçirmeyen bir kaplamadan oluşuyor.

 

Paslanmaz çelikten üretilen Trixie termoslar ise, hafif yapısıyla ve kullanışlı kapaklarıyla küçük çocukları düşünerek tasarlandı! Sırt çantasına asmak ve taşımak için bir tutamaç ile bütünleşen termoslar, çocukların ellerine rahatlıkla oturuyor.

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!