“Ülkede yatırımdan çok proje üreten şirket olduk”

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki askeri projelerle adından söz ettiren Binbay Yapı İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay Türkiye’de yatırımdan çok proje üreten şirket olduklarını, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki askeri projeleri yatırım değil, vatan borcu olarak gördüklerini ifade etti.

Binbay Yapı olarak sektörün önde gelen markalarından biri olma hayallerini başardıklarını da ifade eden iş insanı Bedrettin Binbay, “Başarı emek ister, bizlerde ülkemizin dört bir yanında birçok projeye imza atarak sektörün öncü şirketlerinden biri olmayı başardık. İstanbul’dan Ankara’ya, Siirt’ten Hakkâri’ye kadar her bir noktaya imzamızı atarak ciddi projeler gerçekleştirdik” dedi.

“Büyük Düşünüyoruz”

Sektördeki saygınlığını her geçen gün daha da artırdıklarını, dürüst ve ilkeli olmalarına bağlayan Binbay; “Başarılı olmamızın sırrı; hepsi kendi dalında uzmanlaşmış kadromuz, kaliteye yatırım, kararlılık, dürüstlük, disiplin ve hızlı çalışma her zaman prensibimiz olmuştur. Başarımızı bu değerlere borçluyuz. Hedefimiz; yalnız ülkemizin değil, küreselleşen dünyada sektörün lider markalarından biri olmaktır. Biz büyük düşünüyoruz, çünkü yeniliklere açık ve teknolojiyi çok iyi takip ederek farklı iş kollarında yatırım yapmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

“Birçok Hizmet Dalında Varız”

Şirket olarak firmalarının teknolojiyi önemseyen, AR-GE faaliyetlerini destekleyen, kalite yönetim sistemine sahip, insan kaynakları politikalarını kurum ve insani değerler çerçevesinde profesyonelce ele alarak yürüttüklerini sözlerine ekleyen Binbay, “İnşaat kültürünün uzun yıllarda kattığı tecrübe ile birleştirerek sektöründeki konumunu sürekli güncellemekte, geliştirmekte ve büyütmektedir. Binbay Yapı, kurulduğu günden bugüne kadar tamamladığı ve halen devam eden projeleri ile güven ve kalitenin adresi olmuştur. Özellikle Toplu Konut Projeleri, Üniversite ve Eğitim Tesisleri, Yurtlar, Spor Kompleksleri, Hastaneler ve Sağlık Tesisleri, Hizmet Binaları, Prestij Binaları, Sanayi Yapıları, Sanat Yapıları, tüm Altyapı ile Üst Yapı Taahhüt işlerinin hızlı ve kaliteli şekilde yapılmasında uzman olan Binbay Yapı, sektörde oluşturduğu imajı ve deneyimi gerek kamu sektörüne gerekse özel sektöre yönelik hizmetleri teknoloji, tarım, lojistik, ihracat sektörlerinde faaliyet göstermektedir’

“İnanmak Her Zaman Başarıyı Getirir”

Rekabetçi piyasa koşullarında, en önde olup, sektördeki yenilikleri ilk önce görüp, geliştirip, daha iyiyi, daha kaliteliyi sunma hedeflerinin aralıksız devam ettiğinin altını çizen Bedrettin Binbay, “Projelerimizde her zaman, çevreye olan saygımız, kalite ve sağlamlık, zamanında teslim gibi önem verdiğimiz hususlar bizi hak ettiğimiz yere taşımıştır. İlk günkü heyecanımız ve coşkumuz ile her zaman daha ileriye gitmek için çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çünkü biz biliyoruz ki, inanmak her zaman başarıyı getirir” ifadelerini kullandı.

“Terör Saldırıları Bizleri Yıldırmadı”

Binbay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Binbay son olarak şu ifadeleri kullandı: “Hükümetimizin milli güvenlik konusundaki hassasiyeti ile birlikte birçok askeri üs bölgesine güvenlik noktaları, tesis yapımı, karakol binaları, üs bölgeleri gibi projelere imzamızı atmış, bu uğurda birçok terör saldırısına ve tehdidine maruz kaldığımız halde yılmadan inançlı ve kararlı duruşumuzu hiçbir zaman bozmadan ve kendi menfaatlerimizden çok ülkemizin menfaatlerini düşündük. Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki projeleri bir yatırım olarak değil, bir vatan borcu olarak benimsedik. Bu süreçte Binbay Yapı’yı itibarsızlaştırma ve aşağılara çekme çabasında olanlar oldu. Her zamanki gibi bunları dikkate almadık ve sadece ama sadece işimize odaklandık. Bundan sonrada ülkemiz ve vatanımız için mücadele etmeye devam edeceğiz.” Şeklindeki sözleri ile açıklamalarını tamamladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!