Umut Vaat Eden Bir Genç; İbrahim Barak

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İbrahim Barak umut vaat eden ve henüz oldukça genç bir yaşta olan biridir. Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde dünyaya gelen genç yetenek birçok alanda başarısını göstermektedir. 14 Temmuz 2002 yılında hayata gözlerini açmıştır. Şimdilerde de memleketi olan Şanlıurfa’da yaşamaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra lise eğitimini de başarıyla tamamlamıştır. Harran’ın İMKB Anadolu Lisesi’nden başarıyla mezun olan Barak, gelecek planlamalarına başladığını belirtmektedir.

Henüz liseyi bitirmesine rağmen İbrahim Barak gelecek planlarında oyuncu veya müzisyen olmak istediğini açıklamaktadır. Üstelik bu alanlarda da çalışmalarına başlamış ve kendini piyanoya adamıştır. Piyanoda oldukça başarılı bir şekilde devam ederek çabasını da herkese kanıtlamaktadır. Bununla birlikte Barak’ın İnstagram adresi üzerinden de tüm etkileşimlerini görüntüleyebilirsiniz.

İbrahim Barak Sosyal Medyada

İbrahim Barak genç bir yetenek olarak sosyal medyayı da aktif şekilde kullanmaktadır. Bu bağlamda binlerce sıkı takipçisi de bulunmaktadır. Hobilerini veya gün içinde yaptığı şeyleri İnstagram adresinde sevdikleri ve takipçileriyle paylaşmaktadır. Piyano çalmasının yanı sıra fotoğraf çekmeyi de bir hayli sevmektedir. Dilerseniz Barak’ın İnstagram hesabında paylaştığı gönderilere de göz atabilirsiniz.

Sanata dair umut veren gençlerden biri olarak İbrahim Barak, geleceğin yeteneklerinden biri olduğunu herkese gösteriyor. Sıkı takipçileri tarafından paylaştığı görsel ve videolar oldukça beğeni alıyor. Bunun yanı sıra aktif olarak sosyal medyayı kullanarak sevdiklerini mutlu ediyor.

Youtube Kanalı:

https://www.youtube.com/ibrahimbarak

Instagram adresi:

https://www.instagram.com/ibrahimbarak1/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!