Vahdet Erdoğan : Nasipse Olur’un İkincisi Geliyor

İlki pandemi dönemine rastlayan ve sinemaların kapanmasıyla birlikte gişede kalan Nasipse Olur sinema filmi daha sonra yayınlandığı ilk televizyon kanalında 9.2 reyting alarak inanılmaz bir başarıya imza atmıştı.

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İlki pandemi dönemine rastlayan ve sinemaların kapanmasıyla birlikte gişede kalan Nasipse Olur sinema filmi daha sonra yayınlandığı ilk televizyon kanalında 9.2 reyting alarak inanılmaz bir başarıya imza atmıştı. Daha sonra Netfix ile yoluna devam film hem Türkiye, hem de Arap ve Balkan ülkelerinde yoğun ilgi görmüştü.

Yapımcılığını Vahdet Erdoğan‘ın yaptığı filmde Burak Sevinç, Algı Eke, Nur Sürer, Zeyno Eracar, Erdem Baş, Ünal Yeter, Barış Başar, Hakan Bulut, Aşkım Kapışmak, Sefa Yıldırım gibi isimler rol almıştı.

Filmin yapımcısı Vahdet Erdoğan, ilki çok beğenilen ve yoğun ilgi gören filmin ikincisi için de çalışmaların başladığını, şu an senaryo aşamasında olan devam filminde ilk filmin kadrosuna ek olarak yine ünlü oyuncuların rol alacağını ve ilk filmden de daha başarılı bir yapım ortaya koymak istediklerini dile getirdi.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!