‘Veyis Ateş daha önce özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdi’

'Veyis Ateş daha önce özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdi'
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Habertürk TV sunucusu Veyis Ateş’in daha önce özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi verdiği iddia edildi.

“Veyis Ateş’le ilgili vahim iddialar” başlıklı bir yazı kaleme alan Habertürk yazarı Fatih Altaylı yazısında SBK Holding’in sahibi Sezgin Baran Korkmaz’ın sunucu Veyis Ateş hakkındaki iddialarını aktarmıştı. 

Korkmaz’ın kendisini telefonla aradığını söyleyen Altaylı, “Tehdit, şantaj iddiaları. 10 milyon euroluk talepler, bir ekip adına aracılıklar. Kriminal nitelikte suçlamalar” ifadelerini kullanmıştı.

Habertürk yazarı Altaylı’nın açıklamaları sonrası Veyis Ateş ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Ateş’in Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı öne sürüldü.

SoL Haber’in haberinde Veyis Ateş’in Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği yaptığı ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olduğu bilgisi şu ifadelerle aktarıldı:

“Tam adı Abdurrahman Veyis Ateş’tir. 

Lise mezuniyetinin ardından Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Din Felsefesi Bölümün’den mezun oldu. Yaklaşık bir sene Cem Radyo’da çalıştı. 

Ateş, TV NET’de 2006 senesinde çalışmaya başladı. Burada Ana Haber bülteni sunuculuğunun yanı sıra Kürşat Bumin ve eski Yeni Şafak Genel Yayın yönetmeni İbrahim Karagül’le Habere Bakış, Bakış Açısı, Akşama Doğru ve Kadir Mısıroğlu ile Tarih Sohbetleri, Ankara-İstanbul ve Habere Bakış programlarını sundu.

“Bakış Açısı” programında Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümünden önce davetli olduğu son televizyon yayınını Veyis Ateş yaptı.

© Fotoğraf : YouTube
Habertürk yazarı Yılman, Sezgin Baran Korkmaz ile Veyis Ateş arasındaki konuşmayı aktardı

Veyis Ateş, TV Net’in ana haber spikerliğini yaparken aynı zamanda 2001 yılından bu yana özel bir kolejde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenliği de yaptı.

2013 senesinin Ağustos ayında Habertürk TV’ye transfer olan Veyis Ateş, Habertürk TV Genel Yayın eski Yönetmeni Erhan Çelik tarafından 25 Ekim 2014 tarihinde Habertürk TV Ankara temsilciliğine getirildi. 15 Ocak 2016 tarihinde Habertürk TV Genel Müdürü oldu. 2018’de görevden alındı.”

 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!