Yeni İnci’den yepyeni inovatif bir ürün…

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İnovatif ürünleriyle sektörün lider markalarından olan Yeni İnci, yepyeni bir ürünü daha piyasaya sundu. Özellikle yaşlılarda oluşabilecek kalça kırığını yüzde 80’e kadar önleyen koruma kalkanı bu riskle karşı karşıya kalanlar için büyük umut oluyor.

İç giyimin öncü markalarından Yeni İnci, kaliteli üretim, yenilikçi çizgisi ve konfor sunan tasarımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Düşmeye karşı koruma kalkanı özelliğiyle hayata geçirdiği Kalça Koruyucu Ped&Külot ile olası kalça kırıklarını 80’e kadar önleyebiliyor.

3 farklı renk seçeneğine sahip Kalça Koruyucu Ped&Külot, hacimsiz ve doğal görünümüyle sağ ve sol kalça bölgesinde cep şeklinde konumlanıyor. Geniş ve esnek bel yapısı sayesinde rahatça giyilen külot, gece-gündüz her saat diliminde kullanıma uygun özelliğiyle düşme durumunda kalça kırılmalarına ve yaralanmalara karşı etkili koruma sağlıyor.

Yüzde 90 pamuk, yüzde 10 likralı yapısıyla konforlu bir kullanım sunan Koruyucu Ped&Külot, ayrı olarak temin edilerek birlikte kullanılıyor. Üstelik kolay kullanımı ve yıkanıyor olmasıyla da günlük hayatınızda rahatlık sunuyor.

Düşmeye karşı koruma kalkanı!

Araştırmalara göre Türkiye’de her üç yaşlıdan biri düşüyor ve bu düşmelerin sonucunda da en sık rastlanan kalça kırıkları meydana geliyor. Zor tedavi edilen ve günlük yaşamı olumsuz etkileyen bu durumun önüne geçmek mümkün…

Yeni İnci’nin kalça kırıklarına karşı koruma kalkanı olan Kalça Koruyucu Ped&Külot ile kendinizi güvence altına alabilir ve hasarı en aza indirebilirsiniz. Geniş bir kitleye hitap eden bu ürün sadece yaşlılar için değil osteoporoz problemi olanlar, aktif bisiklet ve motosiklet sürücüleri, sıklıkla baş dönmesi yaşayanlar, kas güçsüzlüğü ve denge bozukluklarına sahip kişilerin de hayatını kolaylaştırıyor.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!