Yerli Satoshi Nakamoto Hakan Sedefçi Kimdir ?

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Ünlü borsacı ve kripto para uzmanı Hakan Sedefçi ,
5 Temmuz 1981 Edirne doğumludur. Üniversiteden Bilgisayar mühendisliğiyle mezun olmuştur.
Ayrıca blockchain yazılımcısı olan Sedefçi dünyada ve Türkiye’de ilk otomatik alım-satım yaparak kar yapan HAKOMAN ROBOT’unun yazılımcısı ve kurucusudur.
Yasal belgeli kripto para yatırımcısı olan Sedefçi 1 Erkek (ATA SEDEFÇİ) ve 1 kız (ENA SEDEFÇİ) olmak üzere 2 çocuk babasıdır.

5 sene Edirne Spor Kulüp başkanlığı yapmıştır. Ayrıca 9 yıldır Edirne Ticaret ve Sanayi Odası meclis üyesi ve 4 yıldır ETSO’da yönetim kurulu üyesidir.
Sedefçi’nin başarıları say say bitmemekle beraber aldığı ödüller gerçekten büyük ilgi toplamıştır.
Gold Faces Of Turkey (Altın Yüzler Ödül Töreni) ve Crazy Production’un bu yıl 4. Kez düzenlemiş olduğu Uluslararası Kalite Ödülleri Töreninde Hakoman Bilişim olarak “Yılın En İyi Kripto Para Uzmanı” ödüllerini almıştır.
Şuan borsa ve kripto üzerinde yatırım tavsiyeleri veren Sedefçi Kriptoda %100 başarıya ulaşan Sedefçi bu başarısını 2011 senesinden belli sektörde olmasına, blockchain yazılımcısı olmasına, kripto borsasında oluşturduğu yapay zekanın yazılıcımısı olmasına son olarak ise tecrübelerine ve geliştirdiği indikatör ve kasa yönetimi stratejisine bağlıyor.
Hem yatırım tavsiyleri vererek insanlara kazandırdığı paralarla ve dürüstlüğüyle adından söz ettiren Sedefçi aynı zamanda kendisi gibi ünlü borsa uzmanları yetiştirerek eğitim veriyor. Şuanda 17200 yatırımcısı ve 5300 eğitim öğrencisi olan Sedefçi kısa sürede adını şuanda bilenenden 10 kat daha yukarıya taşıyacağını belirtiyor.
Türkiyede ve dünyada tek olacak ve sayılı projelerinin devamının geleceğinide belirtti.
Kendi yatırımcılarına ve öğrencilerine verdiği tahminler ve kazançlar ile Yerli Satoshi Nakamoto ünvanını alan Hakan Sedefçi ‘ye bu yolunda başarılar dileriz.

Hakan Sedefçi ‘nin sosyal medya hesabı: https://www.instagram.com/sedefcihakan/

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!