Yusuf Güney ‘Astral seyahatle uzaya gittim’ sözlerini savundu: Çok çalışmak gerek, çok zor ama yapabilirsiniz

Yusuf Güney 'Astral seyahatle uzaya gittim' sözlerini savundu: Çok çalışmak gerek, çok zor ama yapabilirsiniz
Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

“Astral seyahatle uzaya gittim, geldim” çıkışıyla gündem olan şarkıcı Yusuf Güney, “Maddenin yani şu anki zamanın boyutun içinde yaşayan bizler ruhani yani gerçek olan zamana geçiş yapabiliriz. Çok çalışmak gerek çok zor ama yapabilirsiniz” diyerek kendisini savundu.

Simge Tertemiz ve Mehmet Yıldırım’ın sunduğu ‘Hayatın Rengi’ programına konuk olan Yusuf Güney “Astral seyahatle uzaya gittim, geldim. Bir süre Astral Seyahat deneyimi yaşadım ve uzaya gitmeyi başardım” demişti.

Güney tartışma yaratan ‘astral seyahat’ çıkışını böyle savundu:

“Bir de dalga geçmişler, ‘Bu da kafayı yemiş, bunu da kaybettik, reklam yapıyor, bitti gündemde kalıyor’ diye. Şimdi gelin bunlara metafiziği astral seyahati, ruh dinginliğini, etki tepki yasasını ve ruhu ve rüyalarınızı kontrol etmeyi anlatın. Neyse merak edenler için söylüyorum kardeşlerim maddenin yani şu anki zamanın boyutun içinde yaşayan bizler ruhani yani gerçek olan zamana geçiş yapabiliriz. Çok çalışmak gerek çok zor ama yapabilirsiniz. Zaman ve mekan algısı bitiyor. Özgürce her yere bilip bilmediğiniz görüp görmediğiniz her yere gidebilir iç benliğinizle yüzleşebilirsiniz, araştırın.” 

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!