Galatasaray’ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, Avrupa Şampiyonası’nda sergilediği performansla adından söz ettirmişti. 24 yaşındaki futbolcu, Almanya’dan döner dönmez soluğu Bodrum’da almış.
Barış Alper Yılmaz, kaldığı otelde tanıştığı Şeyma Subaşı ile eğlenceli bir gece geçirdi. İddialara göre ikili, samimi bir sohbetin ardından bir mekana giderek sabaha kadar dans edip eğlendi.
Şeyma Subaşı, gecenin ardından lüks bir teknede çekildiği videosunu Instagram hesabından paylaştı. Videonun altına “Tahmin edin ne oldu çocuklar? Yine aşık oldum. Ve neredeyse düşünüyordum… Acaba herhangi bir heyecan, herhangi bir yer veya herhangi bir insan olacak mı? Ve ne oldu biliyor musunuz? Evet. Hâlâ hissedecek çok şey var.” şeklinde not düştü.
Reklam & İşbirliği: [email protected]