Düzce Üniversitesi Danışma Kurulu, ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya Düzce Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve çok sayıda kurum temsilcisi katıldı.
Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, açılış konuşmasında üniversitenin eğitim, araştırma ve toplumsal katkı alanlarındaki başarılarını paylaştı. Uygulamalı eğitimin güçlendirilmesi, araştırma altyapısının geliştirilmesi ve üniversite-sektör iş birliklerinin önemine dikkat çekti.
Danışma Kurulu Yönergesi kapsamında, Akreditasyon, Akademik Değerlendirme ve Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Serap Bayram, kurulun amacı, çalışma esasları ve kalite güvence sistemindeki rolü hakkında bilgi verdi. Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ise danışma kurullarının kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerindeki stratejik önemini vurguladı.
Görüş ve öneriler bölümünde, kamu kurumları ve sektör temsilcileri üniversite-sektör iş birliğinin güçlendirilmesi, uygulamalı eğitimin yaygınlaştırılması ve öğrencilerin gelişimine yönelik değerlendirmelerde bulundu. Düzce Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Koç da mikro yeterlilikler ve kalite yönetim sistemi uygulamaları hakkında bilgi paylaştı.
Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, toplantının Düzce’nin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını belirterek iş birliği mesajı verdi.
Reklam & İşbirliği: [email protected]