Süper Lig’in köklü kulüplerinden Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nin 4. haftasında İngiltere’nin güçlü temsilcisi Tottenham ile karşılaşacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu önemli maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri’nde sürdürdü.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, teknik direktör Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman dinamik ısınma hareketleriyle başladı. Takım, maç öncesi taktik çalışmalarına ağırlık verirken, fiziksel ve zihinsel olarak hazır olma hedefiyle çalışmalarını sürdürdü.
Ancak, Galatasaray’da Osimhen ve Jakobs, bugünkü antrenmanda takımla çalışmaya katılmadı. İki oyuncu bireysel antrenmanlarına devam ederken, Tottenham maçında forma giyip giymeyecekleri konusundaki karar ise Okan Buruk’un yarın ve çarşamba günkü antrenmanların ardından vereceği belirtildi.
Galatasaray, taraftarlarını heyecanlandıran UEFA Avrupa Ligi mücadelesine en iyi şekilde hazırlanırken, Tottenham karşısında başarılı bir performans sergilemek için çalışmalarını sürdürüyor. Son kararlar antrenmanların ardından şekillenecek.
Reklam & İşbirliği: [email protected]