Trabzonspor, Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Papara Park’ta İstanbulspor’u konuk etti. Karşılaşmada Trabzonspor, rakibini 3-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı.
– **Paul Onuachu’nun İkinci Dakikada Attığı Gol:** Trabzonspor’un yıldız futbolcusu Paul Onuachu, 6. dakikada Visca’nın asistinde kafa vuruşuyla fileleri havalandırarak takımını öne geçirdi.
– **Thomas Meunier’in 49. Dakikada Attığı Gol:** Thomas Meunier, 49. dakikada Edin Visca’nın asistinde kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydederek farkı açtı.
– **Edin Visca’nın Asisti:** Edin Visca, maçta üç golün asistini yaparak büyük bir katkı sağladı.
Bu galibiyetle Trabzonspor puanını 61’e yükseltirken, İstanbulspor ise 16 puanda kaldı. Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun bir şekilde aldığı bu galibiyetle önemli bir adım attı.
Teknik direktör Abdullah Avcı, maç öncesi yapılan Ziraat Türkiye Kupası’nda Aldığı galibiyetin 11’ine göre sahaya tek değişiklikle çıktı. Cezalı Berat Özdemir’in yokluğunda Nicolas Pepe’ye ilk 11’de şans verdi.
Maç öncesi Trabzonsporlu futbolcular, ısınma hareketlerine “Anne seni seviyorum” yazılı mesajlarla çıktı. Kulüp de anneler gününü kutlayarak, “Dillerimiz farklı olsa da duygularımız aynı! Tüm annelerimizin günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Bu karşılaşma, Trabzonspor’un güçlü performansı ve oyuncularının annelere olan sevgisiyle ön plana çıktı.
Reklam & İşbirliği: [email protected]