Ankara’da Amatör Balıkçı, 1 Metrelik Turna Balığı Yakaladı

Abone Ol

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Amatör Balıkçı Buse Kale, Dev Balığıyla Gündemde

Ankara’da yaşayan ve amatör balıkçılık yapan Buse Kale, hafta sonu Kızılcahamam’daki Eğrekkaya Barajı’nda olağanüstü bir balık avı gerçekleştirdi.

1 Metrelik Turna Balığıyla Şaşırttı

Oltasına büyük bir balık takılan ve güçlükle bota çeken Buse Kale, eşi Buğrahan Kale tarafından aksiyon kamerasıyla kaydedildi. Eşi, 1 metre 10 santimetre ve 13 kilogram ağırlığındaki dev turna balığını görüntüledi.

Profesyonellere Taş Çıkardı

Bu olağanüstü avıyla dikkatleri üzerine çeken Buse Kale, 30 yıllık profesyonel balıkçılara taş çıkaracak bir başarı elde etti. Eşi, bu deneyimi sosyal medyada paylaşarak takipçilerini şaşırttı.

Heyecan Doruktaydı

Buse Kale, yaşadığı heyecanı “Çok heyecanlandım. Heyecandan neredeyse kamışı kırıyordum, çok keyifliydi” sözleriyle dile getirdi. Bu unutulmaz anları aksiyon kamerasıyla kaydetmesi, balık tutma tutkusunu sosyal medyada da paylaşmasına olanak tanıdı.

Balığı Tekrar Doğal Ortamına Bıraktı

Buse Kale, balığı yakaladıktan sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak balıkla fotoğraf çektirdi ve daha sonra balığı tekrar suya bıraktı. Doğaya saygı ve bilinçli balıkçılığın bir örneği olarak takdir topladı.

Bu Yazıya Tepki Ver
Giriş Yap

Habere Doğru ayrıcalıklarındandan yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!